כללי לוגו חדש ליבוא יוקרתי של בגדי ילדים

• הוסף לסימניות
נא חוו דעתכם: איזה מן הלוגואים מוצלח יותר? הארות והערות יתקבלו בברכה...

קבצים מצורפים

• candy logo.jpg
    KB 520.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לפי דעתי הראשון הכי מוצלח, הרעיון יפה מאד, אבל אולי תנסי להכניס צבעים בולטים וחדים יותר, הרי מדובר בחנות לבגדי ילדים וזה אמור להיות ילדותי מעט.

• הוסף לסימניות
בראשון באמת יש רעיון חמוד, אבל הפונט לא מוצלח, לדעתי יש להשתמש ברעיון של הראשון עם הפונט של הרביעי, וכן לגבי הצבעים, אולי משהו עם פסטל- שיהיה ילדותי ולא אגרסיבי (-כמו האדום) הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נראה לי כי צבעים ילדותיים יותר, כבר לא ישדרו יוקרה.
היה נראה לי ששילוב הצבעים הנ"ל דוקא מוצלח: אדום- שובבני וילדותי, ותוספת הזהב מוסיפה יוקרה. האם אני טועה?
שילוב של אילו צבעים הייתם מציעים, כך שיתקבל משהו ילדותי, ויחד עם זאת,
לא תאבד היוקרה???

• הוסף לסימניות
מקובל עלי, אבל אדום הוא לא צבע ילדותי, הוא צבע עז מדי, אבל אין לי כרגע רעיון לצבע טוב יותר. כדאי לך לנסות כי כשראוים את השילוב מייד זה אחרת (שחור + זהב +???)

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי את השני, קלילות וזרימה.
הפריעה לי מאד הצבעים, האדום ממש לא ילדותי אולי תחליף אותו בסגול כהה כזה שמשדר גם יוקרה אך נשאר ילדותי או אולי טורקיז?

• הוסף לסימניות
הם חמודים מאד, אבל לא כל כך משדרים חנות של בגדי ילדים.
תנסי לעשות צבעים יותר פסטליים ואולי גם סוג אחר של פונט, וזה לא אמור להוריד מהיוקרה.

• הוסף לסימניות
לדעתי, דוגמא 2 מוצלחת מביניהם, היא חדה וחלקה וקולעת לשם. אם כי צריך קצת לתת לה כיוון ילדותי יותר, אולי עיגולים בכמה גדלים וצבעים מסביב, אולי לתת את כל השם על רקע פסטלי... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא אהבתי את הפונט.

לדעתי תשלבי את הרביעי עם השני. כנ"ל.

ואם זה יוקרתי אז הצבע זהב מתאים.

• הוסף לסימניות
באמת כדאי שתנסי חום + זהב + טורכיז או אולי ורוד.
גם הפונט באמת לא מספיק יציב, קצת מרחף.
רעיון של הסוכריה מאד "מתוק" .
יש משהו יותר יציב ברביעי

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על ההערות וההכוונה, עזר מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה