כללי לוגו חדש לעצמי

• הוסף לסימניות
אני רוצה להחליף את הלוגו שלי השם גרפיקה בשמחה
אשמח לשמוע חו"ד וביקורות
רעיונות יתקבלו בשמחה
תודה:)

• הוסף לסימניות
הכתום עם השחור הכי נישמע.
אבל צריך המון שיפור הפונט צריך משהו מענין.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון- לא צריך בכלל מסגרת ללוגו.
דבר שני- תנסה לחשוב על לוגו שיבטא גרפיקה (הלוגואים כאן יכולים להיות לוגו גם של "ממתקי שמחה" "דפוס שמחה" וכו')
דבר שלישי- מכל מה שהעלת הכי אהבתי את השמאלי בשורה הראשונה- אבל כדאי יותר לפשט את זה ולהוריד את המסגרת העגולה.
ושיהיה המון המון בהצלחה!!!:):):)

• הוסף לסימניות
מכל מה שהועלה כאן שום סקיצה היא לא לוגו שמבטא גרפיקה
לא הפונטים לא המסגרות לא הצבעים וכו'
הכל מאד מיושן ולא מקצועי
כדאי לעבוד עוד....

• הוסף לסימניות
כל הלוגואים הם התחלה של סקיצות אני רוצה לראות עם איזה כיוון להמשיך לפתח רעיון

• הוסף לסימניות
כדאי לנסות לעשות עוד
לוגו לוקח מלא זמן

• הוסף לסימניות
גם בתור התחלה הייתי ממליצה לך ללכת על כיוון יותר חדשני יותר מתוחכם ועם יותר גישה לעיצוב
אולי כדאי שתסתכלי על כל מיני לוגואים למעצבים כהשראה זה יתן לך יותר כיוון על איזה סגנון מתאים יותר לעיצוב וגרפיקה

• הוסף לסימניות
2 השמאליים הם כיוונים מענינים.
כמובן צריך שיפור וליטוש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה נראה כאילו לא היתה כאן חשיבה מספקת לפני, כאילו הפונטים הצורות והצבעים הראשונים שיצאו זה מה שהיה מספיק בשביל להכנס "ללוגו".
כמו שאמרו לפני אני גם חושב שצריך לעשות משהו יותר מתוחכם וחדשני, כי לבינתיים זה נראה חובבני ולא מקצועי בעליל.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י החיים היפים;1619792:
כדאי לנסות לעשות עוד
לוגו לוקח מלא זמן

אם עובדים נכון לוגו לא לוקח המווווון זמן!
יש בריף-יש ידע, אז קדימה
לוגו זה דבר מאתגר, דורש מחשבה שלא עוזבת אותך גם כשיצאת מהסטודיו.

ולך שמחה, רצוי שתשאל (אם אין לך בריף) איזה לוגו הכי מוצא חן בעיניכם- כי אין כאן הרבה מעבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה