כללי לוגו חדש לקייטרינג ומודעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;2362882:
תשובה גרועה קצת
צריך פורפורציה נכונה
ואז המודעה תצא מושלמת גם עיצובית
שהיא אמורה לגרות את בלוטות הטעם
וגם אני בדעה לתת אוכל בייתי/ קייטרינג ולא שיפודים
סטייק / עוף ממלוא
צילוח יפה זה היום מדבר לבטן של הלקוח!

סליחה המורה :)

הפרופורציות נכונות. היא רק שאלה אם לא כדאי להניח את הקטשופ בצלוחית קטנה יותר.. ועל כך היתה תשובתי
ולגבי ההמשך.. ייתכן שאת צודקת. במודעה הבאה.. :)

והצילחות (כך אומרים את זה) באמת מדבר ללקוח. צודקת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה בנימין;2362961:
תפסיקו לדבר כל הזמן על הקטשופ הגודל, המיקום וכו'
תסתכלו על הלוגו למשל, לא מבין מה הרעיון של הכתב הקטעיסתי מה לא טוב בכתב רגיל אולי זה משדר סכין ומזלג יחד?

אני רואה שהעבודה הזאת מושכת הרבה אש...

• הוסף לסימניות
הלוגו מקסים וקולע!
המודעה גם...
זה שיורדים על הטעם של הקטשופ והצילחות זה סימן טוב :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rocks;2364755:
אז להסיר ספק- הנה הודעה שקבלתי מיד עם פתיחת האשכול הנ"ל
איציק כרמי אני מקווה שזה בסדר מבחינתך לעלות הודעה אישית ;)

והייתם נקיים מה' ומישראל (שם, שם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2361578:
בוא נראה את מבחן החשיפה....

הבטחתי לכם תוצאות...
אז בענווה אומר לכם שהטלפון של הלקוח לא מפסיק לצלצל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה בנימין;2366620:
מעניין אם הלקוח מעודכן בכל הדיון שהיה כאן בימים האחרונים?!

למאי נפק"מ?
עם הערות ומחמאות לא הולכים למכולת. עם המחאות, כן.

• הוסף לסימניות
המודעה והלוגו לדעתי מאד יפים!
מה שכן - העליתם פה מודעה בשביל חוות דעת, וכל ביקורת קטנה אתם לוקחים אישית ומתווכחים, קצת הפריע לי.. תלמדו לקבל ביקורת בונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shayki5;2368211:
מה שכן - העליתם פה מודעה בשביל חוות דעת, וכל ביקורת קטנה אתם לוקחים אישית ומתווכחים, קצת הפריע לי.. תלמדו לקבל ביקורת בונה.

צודק. תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shayki5;2368211:

אתה בהחלט צודק. יש לכבד ולהעריך את דעות חברי הפורום היקרים.

יחד עם זאת חלק מהביקורות נאמרו בצורת שאלה ותמיהה ומצאתי לנכון לנמק את הבחירות שעשינו.

חנוכה שמח, ובהצלחה לכל ב"י.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה