בקשה לוגו חינם לשבת התאחדות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לוגו חינמי לשבת התאחדות

• הוסף לסימניות
יש באתר הזה גם אפשרות ליצור ולשנות עם עצובים קיימים בדומה לקאנוה
wepik-freepik

• הוסף לסימניות
אשמח ללוגו לשבת התאחדות משהו עדין אבל שיהיה קשור לשבת

• הוסף לסימניות
לנו עשתה אחת 'מתחילה' בחינם ויצא מהמם, פשוט מושלם.
יתכן שהיא תהיה מוכנה לעשות את זה בחינם. או בתשלום ממש סמלי. אך אני צריכה לשאול אותה קודם..
או שתחפשו אחת כזו.

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    לוגו.jpg
    2.1 MB · צפיות: 144
  • הוסף לסימניות
אשמח ללוגו לשבת התאחדות משהו עדין אבל שיהיה קשור לשבת
היי, אני אשמח לעצב לכם משהו חינמי, [אבל גם חובבני כי אני לא מקצועית בזה].
אם אתם מעוניינים, תלייקו לי.

• הוסף לסימניות
ניתן להוסיף כיתוב כרצונכם נשמח לעשות זאת אם תרצו,

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• שבת התאחדות תשפ”ד.zip
    KB 142 · צפיות: 176
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 113.7 · צפיות: 68
  • 2.png
    2.png
    KB 28 · צפיות: 62

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה