כללי לוגו! (חסר כותרת תקנית)

• הוסף לסימניות
היי חברימוס,
אני עובד על לוגו למרצה שמעבירה סדנאות בארץ.
הפונט שמופיע בלוגואים יוחלף כמובן.
רציתי את עזרתכם באיזה לוגו נראה לכם הכי מתאים, אולי המלצה לפונט שיכול לקדם את העיצוב וכמובן שילוב הצבעים....
קטילות יתקבלו בברכה.
תודה מראש................

קבצים מצורפים

• לוגואים.zip
    4.9 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
במקום להוריד...

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 75.6 · צפיות: 21
  • 2.JPG
    KB 64.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
העלתי בJPEG. עשיתי צילום מסך מהPDF.

• הוסף לסימניות
מישה, משהו, תגובה, המלצה?!

• הוסף לסימניות
אוקי אבל מה זה ה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Steps;2338658:
אוקי אבל מה זה ה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לוגו למרצה בנושאי אמונה וקואצ'ינג.
האלמנט שכיוונתי אליו היה שמש.....כאילו אור
לא יודע עד כמה זה משתקף מהעיצוב עצמו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י T.D.A;2338663:
לוגו למרצה בנושאי אמונה וקואצ'ינג.
האלמנט שכיוונתי אליו היה שמש.....כאילו אור
לא יודע עד כמה זה משתקף מהעיצוב עצמו...

לא הבנתי שזה שמש
נראה יותר כמו הגה של ספינה או מצפן..משהו כזה
הכיתוב נראה טוב
אולי להחליף למשהו יותר דומה לשמש
או עיגול שמפיץ אור

• הוסף לסימניות
זה בכלל לא משדר "רוח חסידית"
אולי מזרחניקית הייתי אומר

• הוסף לסימניות
2 האחרונים נראים מתאימים
צריך עוד שיפשוף

• הוסף לסימניות
אהבתי את השלישי בקובץ הראשון.
נראה כמו חלון עתיק שמכניס אור.

השאלה אם מתאים לקהל היעד.

• הוסף לסימניות
החצי שמש מעל האמונה הכי טוב לדעתי להחליף לפונט חדיש יותר וגם החצי שמש להחליף לאיקון בנושא הזה אבל חדיש יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענער;2338776:
זה בכלל לא משדר "רוח חסידית"
אולי מזרחניקית הייתי אומר
קהל היעד אינו חסידי...הפוך, פונה לקהל לייט בהרבה.
הרעיון מאחורי הסדנאות מושתת על רוח החסידות אבל לאו דווקא פונה לקהל יעד הזה.

• הוסף לסימניות
חסידות מודרנית!

• הוסף לסימניות
הכיוון טוב, אבל משהו בשמש הזאת קצת משדר לי משהו אלטרנטיבי או מסיונרי (לא יודעת למה...), ניסית עוד סוגים של אור? זה יכול אולי לפתוח עוד כיוון.

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי מאוד 1

נכתב ע"י Steps;2338658:
אוקי אבל מה זה ה

נתקע לה המקלדת, מסכנה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2338881:
הכיוון טוב, אבל משהו בשמש הזאת קצת משדר לי משהו אלטרנטיבי או מסיונרי (לא יודעת למה...), ניסית עוד סוגים של אור? זה יכול אולי לפתוח עוד כיוון.
השמש עם הקרניים מזכירים לך או הדוגמא שנראית עתיקה כזו?
לצערי כבר לא ידעתי כ"כ איזה עוד פרשנויות עיצובים אפשר לעשות לשמש.....:(

• הוסף לסימניות
הראשון הכי יפה.
אני מסכים שהשמש לא כ"כ יהודית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה