כללי לוגו יומולדת 80

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד
לוגו ליומולדת של סבא וסבתא לגיל 80

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד,
נראלי שהעיגול של הכפתור (המעברי צבע) בולטים וכהים מידי..
תנסי משהו טיפה יותר עדין ונקי לעין..

• הוסף לסימניות
חמוד אך לא כ"כ מתאים,
מתאים לחגיגות 80 ליצרנית רכב כלשהי...
הייתי מצפה למשהו יותר חם ואישי...

• הוסף לסימניות
מידי הרבה אפקטים שאם תוציאי אותם יצא לך כל העיצוב והיופי מה"לוגו"
אסור שעיצוב יתבסס על אפקטים.
ממליצה לך לנסות קודם בשחור לבן.

• הוסף לסימניות
זה לא לעסק
זה פשוט לשבת משפחתית
אמור להיות מודפס על תוכניה, שעווניות, והדלקת נרות
לא צריך בשחור לבן וכד

• הוסף לסימניות
כמו שכבר אמרו: הייתי מצפה למשהו יותר חמים ויותר שמרני, כזה שמבטא עבר והסטוריה.

• הוסף לסימניות
מראה מתכתי מדי לטעמי...
הייתי הולכת על משהו שמח, צבעוני (פסטל?), יומולדת כזה,
אני אוהבת פרחים, עניין של טעם אישי...:)

• הוסף לסימניות
זה נראה ששפכת שם את כל האפקטים שרק אפשר...
גם אני הייתי מעדיפה משהו חמים ונקי. אבל אם את אוהבת את זה ככה- אז מצויין. כי גם ככה זה יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;392526:
אבל אם את אוהבת את זה ככה- אז מצויין. כי גם ככה זה יפה.
ברור שאם אוהבת כך שתשאיר כך!:rolleyes:
אך לדעתי חייב כיוון שונה לחלוטין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה