כללי לוגו - כרטיס ביקור לעצמי

• הוסף לסימניות
מצד אחד זה נראה לי נקי ויפה איך שזה, מצד שני משעמם לי בעיניים, אבל אני לא רוצה לבלגן כדי לא לאבד את הלוגו, שיש בו משהו מעניין. אולי בצד האחורי אני אצליח ליצור איזה עניין - אם למישהו יש רעיון אני אשמח.
ומה עדיף, אנגלית או עברית?
תודה..

קבצים מצורפים

• cards.jpg
    KB 180.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מרשים!
קצת לא אהבתי את הפונט העברי למטה. לא מסתדר ביחד..

• הוסף לסימניות
כן, גם אני חושבת שכדאי לשנות את הטקסט למטה, גם העברית וגם האנגלית. נותן אופי מיושן יותר, ולא מתאים לקטע הממוחשב. אבל סה"כ הרעיון מקורי ויפה.

• הוסף לסימניות
אולי בקטע ממוחשב לא, אבל כן בקטע של עיצוב.

• הוסף לסימניות
אהבתי את בניית הכרטיס. אהבתי מאוד את הצבע של האמצעי.
לא אהבתי את השם. לא אהבתי את הפונטים. ייתכן שפונטים אחרים היו מייקרים יותר את הכרטיס.

• הוסף לסימניות
השם והלוגו מיוחדים. הכיתוב למטה- דחוף לחדשן אותו.

• הוסף לסימניות
הצבע של האמצעי מקסים.

תסדרי את ה"פסיקים", הם ממש מציקים בעין.
ועדיף להחליף את הפונט למטה למשהו נקי יותר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
להחליף את הפונט שלמטה דחווווף!
השם מאוד מעניין, לדעתי עדיף את השם בעברית יותר נשמע לי....
העיצוב עדין, נקי ויפה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האמצעי יפה ומוצלח, אולי לשנות את הפונט בעיברית?
לדעתי כדאי לך ללכת על אנגלית.
בהצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
השם בעברים עם הצבע התכלכל האמצעי
פונטים למטה ברור להחליף
מה עם שם בעל העסק /נותן השירות?
ע"מ שהכרטיס יהיה אישי ואמין יותר דרוש שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה