נכתב ע"י תמי לביא;612299:הופס חמודי..
סליחה אבל הצבעים הם של כללית..
נכתב ע"י naamah;612307:אוי לא! כללית תפסו בעלות על הכתום, התכלת והירוק?
עכשיו אצטרך למחוק אותם מכל העבודות שלי!
וברצינות - לא רואה הרבה קשר, ובפרט שזו עבודה שמיועדת לחו"ל.
נכתב ע"י תמי לביא;612332:סליחה.
לא אמרתי שהם תפסו בעלות על הצבעים
אבל תסכימו איתי
שכשלוקחים את אותם הצבעים בדיוק זה קצת מידי copy paste...
אפשר גם לחלוק עלי,
אבל בגדול כשכל הצבעים משמשים יחד באותה כהות זה קצת...
אני מחו"ל ואפילו לא מכירה את כללית כך שזה לא יכול להיות העתק, והלקוח הנו גוי מחו"ל כך שממש אין שום סיכוי שיכיר את כללית. אני רק מקוה שזה לא אותם צבעים של איזה ארגון בבלגיה שאני לא מכירה...נכתב ע"י תמי לביא;612299:הופס חמודי..
סליחה אבל הצבעים הם של כללית..
נכתב ע"י תמי לביא;612337:תשמעי נעמה,
לא התכוונתי להרגיז,
אבל למשל הצבע של הלוגו שלך והצבעים של הלוגו של א.ד. הם אותו דבר!
כשאני מסתכלת לראות מי הגיב אני מתבלבלת הרבה פעמים..
את מסכימה איתי שיש משהו בצבעים שאמור להיות לכל אחד אישי?
כמו שקוקה קולה יש להם צבע וסלקום לא עשו אותו צבע אלא יש להם צבע אחר,
אם אני פותחת עיתון ואני רואה מודעה רקע שחור עם כיתוב כתום-
ישר אני רואה אורנג'.
צבע זה דבר בסיסי בגרפיקה, כך למדתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים