כללי לוגו לאבחון

• הוסף לסימניות
מדובר במאבחנת מיוחדת, שממש בודקת לעומק את הדברים, מדברת המון עם ההורים,
ביה"ס ועובדת באמת מכל הלב.
לעסק קוראים "בגובה-העיניים", מתוך כמה סקיצות היא בחרה את הכיוון של הלב- עיניים.
מה דעתכם?
חשוב לי מאד לשמוע את חוות דעתכם,
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• לוגו אבחון-02.jpg
    KB 103.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כיוון מענין, דרושה עוד עבודה על היישורים...
הייתי צריכה ממש להתאמץ בשביל לראות גבות.
התכוונת לעיניים או גבות?
הצבע העכשווי נראה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
הראשון נראה טוב יותר והרעיון ממש יפה , ודווקא לי מיד ראיתי את הגבות , זה מיד קרא לי

• הוסף לסימניות
בגובה העינים

אם זה כבר השם והלוגו יכול להיראות גם כזוג העינים אז אולי כדאי?

קבצים מצורפים

• %20-02~1.JPG
    KB 332.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הרעיון חמוד.
כדאי לעבוד יותר על "העיניים" - רצית שתינתן תחושה של עיניים אבל כרגע לא הצלחתי לראות עיניים וגם בקושי גבות.
הצבעים טובים. אבל אולי כדאי לנסות פונט אחר.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה לא מספיק טובה.
נסי עוד פונטים.

• הוסף לסימניות
השלישי - מצוין! הפונט והצורה משתלבים שם בצורה מושלמת,
בראשונים - הם לא מספיק "מסונכרנים" אחד עם השני,
בענין העיניים - האמת היא שלא ממש רואים עיניים, זה נראה לגמרי לב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה