כללי לוגו לאגודה

• הוסף לסימניות
אגודת תמיכה בילדים חולי אסטמה ואקזמה

מה לא טוב בלוגו?
(מה טוב לא כ"כ מעניין אותי כרגע)

קבצים מצורפים

• logo sample.png
    logo sample.png
    KB 188.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יש מצב שיראה פחות עמוס בלי לגרוע אות מכל המגילה הזו?

• הוסף לסימניות
הכפילות של האלמנטים מציקה בעין

• הוסף לסימניות
תנסי לכתוב את המילים בצבע אחיד,

• הוסף לסימניות
תשתמשי במקסימום שני גוונים באייקון ללוגו, תבצעי חיתוכים ואז הלבן (הריק) יהיה הצבע השלישי

• הוסף לסימניות
2. הכי נקי ומסודר מבחינה טיפוגרפית וגם נותן מקום לאייקון.
רק את הטו להזיז אינצ' אחד לשמאל.

האייקון בעיתי מבחינת המורכבות והצבעים, נסי לגבש אותו יותר לתת רק 2 צבעים
ונראה לי שאפשר להוריד את 2 האנשים הקטנים שבתכלת

• הוסף לסימניות
נראה לי 2 הכי מתאים אבל צריך קצת לשנות אותו
אם תוריד את שתי האנשים בתכלת תוכל להכנית את האייקון בין המילים מעל הTo.
האייקון בלי מעבר צבע ונראה לי שיותר מתאים להשתמש בחלק היותר בהיר של הכתום לכל הכתום שבלוגו.

גם כן אין סיבה שהT של To תהיה אות גדולה (מילת חיבור) ובמיוחד כשהH והG לא גדולים.
האותיות בסלוגן צמודות מדאי ובקטן זה לא קריא.

• הוסף לסימניות
לי מפריע שאין בסיס יציב, כי בעצם הכל עומד על המילה גרופ שהיא גם מילה קצרה וגם דקיקה, זה בולט במיוחד ב1 ו-2.
בלוגו מס' 4 זה נראה שעוד רגע האות T והמילה To מחליקות למטה...

תנסי אולי להעמיד את מילים אחת מתחת לשניה כביכול ב"יישור בלוק" ומצד ימין את האייקון.
בהצלחה גדולה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכם על העזרה המקסימה

ואיך עכשיו?

מצד אחד, נכון שללוגו אין שיווי משקל כשהוא שוכב על הגרופ, מצד שני הוספת האלמנטים מעמיסה עליו מעט.

בקיצור, תחליטו אתם

קבצים מצורפים

• logo Turn 2 heal group 2.png
    KB 75.1 · צפיות: 24
  • logo Turn 2 heal group.png
    KB 68.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תנסה אולי למקם עיגולים מעל האותיות rn
בכל מקרה עם כזה הרבה טקסט לא נראה לי שיש מקום לאלמנטים

• הוסף לסימניות
אולי תבהיר קצת את האלמנטים
הם קצת מפריעים בעיניים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ctrl P;2329791:
תודה רבה רבה לכם על העזרה המקסימה

ואיך עכשיו?

מצד אחד, נכון שללוגו אין שיווי משקל כשהוא שוכב על הגרופ, מצד שני הוספת האלמנטים מעמיסה עליו מעט.

בקיצור, תחליטו אתם

עדיין עמוס מאד ויש מלחמה בין אלמנטים! (גם הפונט לא משהו...)

• הוסף לסימניות
1 טוב אבל עם השינויים הבאים:

להוריד את הקשת שמעל הילדים באייקון. את הצבעוניות שלו דווקא מאד אהבתי. נכון שהלוגו מפוזר אבל לא שם הייתי מוריד.
את כל השם של הארגון הייתי שם בשורה אחת ללא משחקי משקלים וגדלים, אפילו שזה לכאורה קצת קטן זה דווקא ייתן רצינות ורשמיות ברוכה.
הייתי בוחר גופן אחר למרות שמצד ההגדרה הגופן הנוכחי נכון.
את כותרת המשנה להוציא מהמסגרת.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה