כללי לוגו לאורגניסט והגברה

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מתחילה, אשמח לשמוע תגובות על הלוגו המצורף, הוא לאורגניסט, תקליטן שעוסק גם בהגברה ומכירת כלי נגינה, מה לדעתכם משדר הלוגו הזה???

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! הייתי ממליץ לשנות את הפונט בעברית למשהו אחר, זה נראה קצת ילדותי

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
לדעתי, הלוגו משדר מקצועיות ונאמנות.
הערה קטנה:
לדעתי, אין צורך לרשום את שמו של התקליטן פעמיים. (מספיק בלוגו רשום קובי)
כשתרשמי את הפרטים שלו (טלפון וכו') אז רשמי את שמו המלא.

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים! מעיד על התחלה ברמה גבוהה!
יותר אהבתי את הרקע השחור.

וצריך לשנות משהו בסלוגן. אולי רק למחוק את השם, ואולי לשכתב....

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה.
אחותי ראתה את זה עכשיו וישר קראה את זה "קובי מוסיו". (ה-C הכמעט סגור נקרא לה כO).

• הוסף לסימניות
על הרקע הלבן זה מקסים! (השחור יוצר קצת בלאגן ועומס)
א. גם אני התקשיתי מאד בהבנת הכתוב במילה music כדאי להגדיל את הרווח ב-c
ב. וכדאי כמו שכתבו להחליף פונט בעברית לפונטי יותר ״נקי״ כי הלוגו בעצמו יוצר ״כובד״ בגלל האותיות העבות, וכדאי שהפונט בעברית יתן משקל נגד.
ג.להפריד בין קובי מושקוביץ ל״נפגש בשמחות״ זה מוזר כשזה נראה משפט ממשיך...

יפה מאד!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, יש לכם רעיון לסלוגן - למשפט מתאים מתלחת ללוגו? (במקום קובי מושקוביץ נפגש בשמחות)

• הוסף לסימניות
התחלה יפה!
הייתי ממליץ לשנות את הפונט האנגלית למשהו אחר, זה נראה קצת מיושן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה