כללי לוגו לבית ספר לבישול ואפיה

• פותח הנושא Rivk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי שזוכר - העלינו לכאן כמה אפשרויות די מזמן וזה לא היה פשוט כי היתה הרבה ביקורת ולא היה משהו מושלם. אבל התקדמנו מאז.
עברנו המון אפשרויות ונסיונות ובסוף הגענו לזה ואותו אנחנו אוהבים.
(בגלל שבית הספר הזה מתמחה בסגנונות בישול מכל העולם חשבנו שמתאים שהאות M תהיה בלוגו, משהו לועזי.)

צרפתי קובץ ואני רוצה שתשימו לב:
א. לפונט. מה מתאים יותר (ניסינו המון פונטים אחרים, אלה השניים שעלו לשלב הגמר) רוקוקו או אוקטבה.
ב. עם העלים או בלי העלים.
ג. מצקת או כפית להגשת רוטב.

והעיקר: האם זה לוגו טוב בעיניכם? :)

תודה רבה מראש!
RIVK

קבצים מצורפים

• muskat end.jpg
    KB 104.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הלוגו מאוד נקי,
הסכין והכף מיותרים לטעמי,
ואם כבר - לוותר על הסכין ולהשאיר את המצקת, אם הלקוח ממש מתעקש
לגבי הםפונט -
רוקוקו מדי מצועצע - אם הסמל מסולסל וכו' הפונט חייב להיות מאוד נקי
במיוח אם מדובר באנינות טעפ
לכן גם הבחירה שניה לדעתי לא מתאימה

• הוסף לסימניות
יש איזה באג, אני לא מצליחה לערוך את ההודעה שלי....
מקווה שזה מובן.
לסיום - הייתי בוחרת פונט ממש נקי, סנסריפי ו"אנין טעם".

ההעמדה של 4 הכי נכונה

• הוסף לסימניות
בוודאי שבלי העלים (איך הם קשורים?)
ובוודאי שה"מצקת" - מובן הרבה יותר מהכפית.
ובקיצור: 3 (גם הפונט בו הרבה יותר נקי ונעים לעין)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הסתכלתי בדוגמאות לפני שקראת מה כתבתי ולא הבנתי למה ה-M לא חלקה.
עד שקלטי שזה אמור להיות סכין ומצקת/כף.
אולי תוותרי על הסכין ותעשי את זה ישר, ואת המצקת תעשי טפה במעבר שיתן תחושה של תלת מימד.
מקווה שהבנת.
וכמובן בלי העלים.
ואת הכיתוב תעמידי כמו ב-1

• הוסף לסימניות
האם העלים לא שייך גם לתיבול מאכלים?

• הוסף לסימניות
1 מאוד מוצלח.
אני לא יודעת איך העלים קשורים מבחינה קונספטואלית, אבל גרפית הם מאוד מוסיפים. כתם ירוק קטן עושה טוב ונותן איזון ללוגו. אז שיהיה עלים, או משהו אחר..

עבודה יפה, יישר כוח.

• הוסף לסימניות
1 או 4 - מאוד יפה
העלים מוסיפים- וכמו שאמרו- שייכים לטיבול מאכלים

• הוסף לסימניות
אהבתי את העלים, אבל עד שלא קראתי בתגובות על המסקת והסכום- לא הבנתי מה אני רואה.
* בעניין הצבע - לא מובן לי למה אפור. אפילו חום יותר מזכיר אוכל.

• הוסף לסימניות
מדהים!
מיד קלטתי את הכף וכו
רק הפריע לי הפונטים המצועצעים

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הכיוון של השימוש בM ואת העלים
פחות את השילוב של הכלים - לענ"ד מפריע בעיניים
האסוציאציה הראשונה שעלתה לי - והייתי מנסה לפתח אותה - היא רוטב שמונח מדוגם בצורת M ושצעליו העלים. אני מקווה שאת מצליחה להבין את כוונתי - כמו שמגישים אוכל במנות יוקרתיות מאד שנראה לך שעבדו שעה על כל צלחת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המממ... לא בדיוק הבנתי...

נכתב ע"י שחרית;786728:
אני אוהבת את הכיוון של השימוש בM ואת העלים
פחות את השילוב של הכלים - לענ"ד מפריע בעיניים
האסוציאציה הראשונה שעלתה לי - והייתי מנסה לפתח אותה - היא רוטב שמונח מדוגם בצורת M ושצעליו העלים. אני מקווה שאת מצליחה להבין את כוונתי - כמו שמגישים אוכל במנות יוקרתיות מאד שנראה לך שעבדו שעה על כל צלחת
בהצלחה

זהו, הכיוון של העלים, בנוסף לתיבול, הוא הקישוט, כמו שאמרת, שעובדים שעה על כל צלחת (במלונות ובמסעדות יוקרה), מניחים שני עלים על המנה, או איזשהו ירק מסולסל...
אבל לא הבנתי מה התכוונת עם הרוטב המדוגם. :confused:

• הוסף לסימניות
תגובות כלליות:
קודם כל תודה לכל המגיבים. מעניין שיש כמה נחרצים נגד העלים וכמה לגמרי בעד.
הרעיון של העלים היה הקישוט ששפים מקצועיים שמים על מנה מפוארת, אבל עוד יועץ אמר שבלי העלים זה נראה יותר מוסד לימודי, בניין, ועם העלים זה יותר לוגו של שף או של מסעדה...

לגבי הצבעים - כל הקמפיין הולך להיות בגוונים האלה בגלל שתמונות של מטבח מוסדי, מלון/מסעדה, הן תמונות בגווני הכסף - סירים גדולים, משטחי נירוסטה, כיורים...
והירוק שמנו בתחילה כשהיו לנו עלים בלוגו (הקודם) ועכשיו יתכן שנישאר עם הירוק לבד ובלי העלים אבל לא נורא, זה מוסיף יופי ורעננות (שפים צעירים!) וגם נשתמש בו בקמפיין שהולך להיות נקי עם הרבה לבן ועם תמונות שיש בהן הרבה אפור אבל זריקות צבע (ירוק, אדום וכדו') והתמונה הולכת ועוברת ללבן. חום יותר מתאים למסעדה עצמה.

ממש תודה על הכל, נצטרך לחשוב על הפונט - מצועצע או פשוט. נראה לי נלך על פשוט (רפורמה, מכירים?).

• הוסף לסימניות
לדעתי תורידי את הסלסול בסיומת של הכף והמצקת,כך זה יראה יותר מובן שזה סכין ומצקת
כמו-כן תקריבי אותם מעט לסלסול למעלה כדי שיתן יותר תחושה של m
3 נראה לי הכי יפה
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה