כללי לוגו לגרפיקאית

• הוסף לסימניות
גולדי, קשה לך לתרגם את עצמך ללוגו כי אין לך בריף, לא בנית קונספט (רעיון שיווקי) לעסק שלך..
ברגע שיהיה לך רעיון הלוגו ירוץ לך..

• הוסף לסימניות
גולדי, ביצועים מרשימים מאוד, רואים שאת מוכשרת, אבל זה לא מתאים ללוגו של גרפיקאית.
זה מצחיק שבכל לוגו שאת מעלה אני מחפשת אוטומטית את הקרדיט בקטן בצד שמאל... :)

אני חושבת שעד שאת לא "מגבשת עמדה" מי את ומה את רוצה לשדר תחכי בינתיים, וכשאת רוצה לשים קרדיט פשוט תכתבי גולדי.
גילוי נאות, גם לי אין עדיין לוגו...

בהצלחה גדולה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המייעצים.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות.
בכל אופן, כרגע שאלתי את המורה שלי (איתמר גור) והאו המליץ על זה.
אני מאוד אוהבת אותו ומרגישה שהוא מביע אותי ואת מה שאני רוצה לומר.
וברגע שאני אוהבת אותו, כבר לא כ"כ משנה לי כמה זה מתאים ומה זה אומר או לא - - -

קבצים מצורפים

• לוגו טורקיז.png
    KB 613.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הנה עוד נסיון עם פונט אחר שנראה לי יותר מעניין. השאלה אם הוא משתלב...

קבצים מצורפים

• לוגו טורקיז 2.png
    KB 301.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
בצבעים שונים...

קבצים מצורפים

• שפריץ בצבעים.png
    KB 621.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
לטעמי הלוגו מצוין
אולי בהמשך אחרי שתהפכי למותג תתמקדי באות G

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה