כללי לוגו לועידה (דינר)

• פותח הנושא if
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הראשון יפה אבל מאד דומה לכל הלוגואים החסידיים לדעתי זה עם העצי תמרים לאחר שיפוצים יכול להוות משהו יותר חדש ומרענן

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את האחרון שמשדר חידוש מסוים.
אבל מי אני שלא מתעסקת כמעט עם עיצוב חסידי
ואין לי מושג מה אומרים הדקלים...

• הוסף לסימניות
הראשון יפה אבל את הצבע של הציון לשנות לצבע שמופיע באחרון.
בסך הכל יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
אוקיי כדעת הרוב לך על הראשון למרות שבתחתון האמצעי יש משהו חדשני יותר ומעניין
מה שכן אני הייתי מקטין קצת את הציון שיהיה יותר אורירי בתוך הסמל
ואולי צריך קצת להגדיל את העיגול של רוז'ין באיאן
עוד פרט קטן
בסמל האחרון בצד שמאל עשית את הציון קצת בצבע חום - זה יכול מאוד להשתלב בתוך הסמל הראשון

• הוסף לסימניות
הראשון בצד ימין למעלה

אבל הייתי שם את העיגול של מרכז מוסדות רוזין באיאן מתחת לכתר
ומוריד את הכיתוב רוזין באיאן מהעניבות.

"IF" חבל"ז התקדמת יפה מאד, עלה והצלח

• הוסף לסימניות
וילונים וענבים וכתרים לשלט מלכותי

ברצוני לעצב שלט חסידי מלכותי
נשמח לקבל תמוונות המתאימים לזה
תודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
http://www.hebrewpublishing.com

• הוסף לסימניות
לדעתי אתה חשוף לתביעה.

קבצים מצורפים

• balloon_b1.jpg
    KB 75.8 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה