כללי לוגו לחברת הפקות דפוס

• הוסף לסימניות
האם הכיוון בכלל נראה לכם?
ואם כן על איזה לוגו הייתם הולכים?
ובלוגו שכבר כן בחרתם מה הייתם משפרים?

תודה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו.jpg
    KB 135.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
1/2 1 הכי יפה
הפונט נוראי ובלתי קריא מה כתוב שם?
פרינט גוט?/נוט?

• הוסף לסימניות
בעיני 8 הכי יפה
המשחק עם הפ' והט' מוצלחים לטעמי
את הפונט לדקק או פונט אחר
הוא בלתי קריא רק לאחר מאמץ הבנתי מה כתוב.

הצלחה

• הוסף לסימניות
בעיני דווקא ב2 יש התחלה טובה
והפונט באמת גרוע... כדאי למצוא פונט שמשדר יותר מהירות, שירות, קידמה
וגם הכי חשוב שיהיה קריא כמובן

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אז קודם כל חברים.
זה בכלל לא פונט קיים, זה בס"ה משחק מתוך האלמנט שבחרתי, השאלה היא אם זה באמת כ"כ נוראי?

• הוסף לסימניות
אהבתי את 3 ו-8. האמת שהתלבטתי גם לגבי 1, אבל הוא צריך שיפוץ רציני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;742905:
אז קודם כל חברים.
זה בכלל לא פונט קיים, זה בס"ה משחק מתוך האלמנט שבחרתי, השאלה היא אם זה באמת כ"כ נוראי?

ממש כך!
במחילה מכבודך אני עד הרגע הזה לא מבינה מה המילה השניה

• הוסף לסימניות
אם מחליפים פונט ל8 הוא יהיה מושלם!

לדעתי חייבים להחליף פונט, חשוב מאד שהלוגו יהיה קריא, לפעמים מכל כך הרבה משחקים שוכחים שצריך גם לקרוא את זה (זו הערה בכלליות לא ספציפית ללוגו זה)

• הוסף לסימניות
אפשר לעבוד עם 2, זה מזכיר את מניפת הצבעים עם טפטוף של דיו.
הפונט... לא ברור מה כתוב.
אין מספיק ריווח בין האותיות.

• הוסף לסימניות
2 או 8 - בשניהם יש פוטנציאל.
על הפונט כבר העירו... ולגבי השם - גוט פרינט או פרינט גוט? לכאורה התואר צריך להופיע לפניי השם... ויש גם מה לדון בשילוב של האידיש עם האנגלית. לא בטוח אם זה כל כך מוצלח.

• הוסף לסימניות
לגבי השם אני ממש לא קובע, וגם אין לי דעה בכלל.
לגבי הפונט אני מנסה לעדן, נראה מה יצא.

בכלאופן תודה על הארות המחכימות!

• הוסף לסימניות
בס"ד
מבט כללי מרשים מאוד, נקי
לגבי הפונט, אכן לא קריא הייתי הולכת גם כיוון 2 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה