כללי לוגו לחברת השכרת רכב

• הוסף לסימניות
שלום חברים,
הרגע סיימתי לוגו לחברת השכרת רכב
איך הצבעים?
והאוטו המתחבא? פתאום הוא היה נראה לי קיצ'י מידי. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 1-2.jpg
    KB 14.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה לא רע, הראשון נראה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
אם לא היית אומרת שיש אוטו, לא הייתי רואה אותו.. אז אולי תכניסי את הכל לתוך צורה כלשהי ככה יראו את האוטו.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להחביא את האוטו בין ה"ב" הראשונה ל"נ", נוטה 90 מעלות לצד ימין

• הוסף לסימניות
דוקא ישר קולטים את הרכב (לא קראתי את משפט הפתיחה) לפי הקאר. אולי אפשר להדגיש את הגלגלים יותר, הרעיון ממש ממש נחמד! הצבעים של הראשון חזקים יותר למרות שגם הצבעים של השני יפים.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להחביא את האוטו (.)
הכיתוב והצבעוניות יפה נסי להמשיך איתם

האות צ' י' ק' נראות אכולות בגלל העיגול הלבן מתחת
בעליון - הרווח בין האותיות צ' י' גדול

• הוסף לסימניות
יפה מאד

הצבעים של הראשון יפים יותר,
נסי להדגיש את האוטו יותר הוא צריך קצת יותר לבלוט.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;303179:
אולי אפשר להחביא את האוטו בין ה"ב" הראשונה ל"נ", נוטה 90 מעלות לצד ימין

אני גם חושבת כיוון שב-ב' של בנצי בין כך יש צירה והגלגלים הם הצירה

• הוסף לסימניות
אני דוקא ישר ראיתי את האוטו -לפני שקראתי מה שכתבת,
אך המיקום של הגלגלים לא טוב

• הוסף לסימניות
אני לא ראיתי מיד את האוטו, וזה דווקא היה נראה לי כאותיות ניקוד שברחו ממקומם.
לדעתי כדאי לעבוד על הצורניות שלו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הסתכלתי קודם על הראשון ולא ראיתי אוטו, גם לי זה היה נראה צירה שברח ממקומו.

הצבעים טובים אך האפור בהיר מדי.

לגבי האוטו - תעבדי על זה עוד. למרות שאני לא הייתי הולכת על כיוון כזה, במיוחד שעושה רושם שזו חיפושית - האם זה סוג המכוניות שהוא משכיר/מוכר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה