כללי לוגו לחברת שילוח בינלאומי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;813007:
מה המשיכה של הB מבטאת בלוגו האחרון שהועלה?
יש שם איזה רעיון שפיספסתי?
(זה עשה לי קצת הרגשה של שקנאי)

במקום סתם סימנים של רוח שמבטא בעיקר מהירות, תעופה וכדו', אליהו עשה מזה מטוס (עכשיו תתבוננו שוב ותראו!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;812996:
העין משוחדת לבחור את גרסת אליהו פריד.

אני מציע שתוסיף רקע אפור גם ללוגו שלך מס' 5
תמקם את השניים על מסמך אחד
ואז אפשר לשפוט אובייקטיבית.

אוקיי מצורף באמת גם את ה-5
גם את של אליהו
וגם שיפוץ קל שעשיתי על הבסיס של אליהו.

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו בסט.jpg
    KB 164.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לענ"ד, העבו
דה הטיפוגרפית בדוגמא של פריד, באמת הרבה יותר יפה - חוץ מה -B..., זה נראה כמו פרפר שהכנף שלו נתפס במשהו...

• הוסף לסימניות
הי, עכשיו אני רואה שהעלית בנתיים עוד משהו...
הראשון או השלישי.
אם תפרט קצת מה הם ערכי המותג שלך, יקל על הציבור לעזור לך להחליט...
שניהם יפים, אבל כל אחד משדר משהו קצת שונה.

• הוסף לסימניות
הB הראשון שאתה העלת מזכיר מעט מדורה בצבע הכתום. אולי להוריד את שתי ה'להבות' התחתונות עדין יתקבל אלמנט של מהירות.
האותיות משדרות יציבות ואמינות.

• הוסף לסימניות
או לפנות לאפיקים יותר לעבעדיק
להגדיל גרפיקה ולהאדירה

קבצים מצורפים

• best1.jpg
    KB 29.7 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים כעת?

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו בסט.jpg
    KB 181.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• sdegfi3274.rar
    KB 518.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
צד שמואל מלמעלה בלי הרווחים שבתוך האותיות, אלא אותיות שלימות ופשוטות זה השיטה המדרני של היום. לדעתי.

• הוסף לסימניות
שלך, עם 2 קוים ולא 3.
מושלם.

אני לא רואה בסקיצה השניה שום מטוס. היה נראה לי כמו פה פתוח.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהימני התחתון גם מבטא את מה שבקשת, וגם *זכיר* יותר. הצד השמאלי קצת יותר בנאלי, והצורה של התעופה שבנה אליהו ושכללת היא משהו מיוחד יותר, מקורי מאוד ולכן גם זכיר יותר.

• הוסף לסימניות
שמאל למטה, בלי רווחים באותיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה