כללי לוגו לחנות בגדי ילדים

• פותח הנושא pl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה הלוגו הראשון שאני עושה, אשמח לקבל חוות דעת מקצועית.
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• לוגו סולנו.jpg
    KB 518 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
יפים מאוד!!!
בעיני יותר מצא חן השמאלי מלמטה. אולי כדאי את הכתב הזורם בגוון הירוק?
מה משמעות השם?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הימני למטה

• הוסף לסימניות
הכל יפה ומתאים מאד.
שני האחרונים יותר מיוחדים מכולם,
ואם את רוצה רק בחירה אחת, אז הימני מבינהם (זה עם הפרפר).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הימני האחרון יש בו משהו ילדותי וזורם אך אולי במקום הפרפר - שכבר נדוש מאד משהו שונה כגון זחל, צפור, סוכריות וכו'

• הוסף לסימניות
אני הייתי בוחרת בשני משמאל: ברור, צבעים נעימים ורכים ומצד שני משדר מקום עם רצינות מוקפדת של משהו טוב.

• הוסף לסימניות
השמאלי למטה מעולה!
קריא והצבעים מקסימים.
בכל מקרה הייתי ממליצה על השמאליים כי הם קריאים יותר, ועדיפים לשלט לחנות

• הוסף לסימניות
השמאלי למטה מעולה ויפה לדעתי.
הייתי בוחרת באחד מהימניים אילו היה זה לבגדי ילדות.

• הוסף לסימניות
השמאלי למטה יפהפה!
לא נראה בכלל כי מדובר בלוגו ראשון שעיצבת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה