כללי לוגו לחנות חד פעמי רובין

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הלוגו?

קבצים מצורפים

• רובין חד פעמי_Page_1.jpg
    KB 202.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה הייתי יותר מדגיש את המפית שבאמת יראה כך

• הוסף לסימניות
לדעתי ההטיה מקלקלת.
לא בכל מקום צריך לשדר תחושה של "דינאמיות".
זאת אחד הדוגמאות למקום שזה מיותר.

אחרי שתסיר את ההטיה, גם מהסמל וגם מהלוגוטייפ, יהיה אפשר לשפוט יותר טוב את הלוגו.
הצבעוניות טובה, הסמל נראה מעניין, אבל כאמור קשה לשפוט כשזה נטוי.

• הוסף לסימניות
לדעתי המפית ברורה יותר כשזה בלי המגש הצהוב מתחת...
וגם naamah צודקת... לגבי ההטיה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למה לי זה נראה לוגו לחברת בניה? :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;636122:
למה לי זה נראה לוגו לחברת בניה? :confused:
בגלל הפונט- בעל יציבות וחוזק.
אני הייתי מחפשת משהו יותר קל.
המפיון אגב, יפיפה.

• הוסף לסימניות
צריך לפשט את הסימבול.

• הוסף לסימניות
בגלל הפונט והמרובע הצהוב שממסגר את הלוגו...
אני אישית לא אוהבת שמרבעים לוגו... רק כשבאמת חייב...

• הוסף לסימניות
בגדול יש לך בסיס טוב לעבודה

ההטיה לא שייכת
המפית - עדיף קיפול וסרט יותר סטנדרטי, אישית זה היה נראה לי כמו שמיכת פוך....
הפונט ממש כבד, זו לא חברת בניה.
יציבות בלוגו זה לא תמיד טוב.
המסגרת - מכבידה עוד יותר, תשפץ ואז נראה.

ההגשה מושקעת - שאפו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה