כללי לוגו לחנות פרחים

• הוסף לסימניות
ב"ה

מה דעתכם הכיוון הכי מוצלח מבין הלוגואים הנ"ל
(זה אמור להיות מיתוג לחנות פרחים וזה הלוגו...)

קבצים מצורפים

• לוגו חנות פרחים.jpg
    KB 390.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני חושבת ש-4 הכי טוב, אך כדאי להשאיר רק את הפרח ללא הגבעול והעלים, שיהיה כסמל ליד השם

• הוסף לסימניות
1 הכי נראה לי, לשאר חוץ מ5 הפונט לדעתי ממש לא יפה

• הוסף לסימניות
ערבבת פה שני קווים- מקושקש ונקי...
אם את הולכת על הכוון הנקי (אני בעד...) אז הפונט של 3 ותנקי את הגבעול מהקשקושים...
ואם על כוון טבעי ומקושקש כזה- לכי על פונט כתב יד ותקשקשי גם את הפרח...

• הוסף לסימניות
אני בעד הפרח האמיתי שנקרא צבעוני כמו ב1 ועוד כמה, אבל שעלי הכותרת שלו גם יהיו צבעוניים.....בלי גבעול ועלים ועל הפונט של 1

• הוסף לסימניות
בעד 1, יפה מאוד!
4 לדעתי פונט קוצני קצת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;492947:
בעד 1, יפה מאוד!
4 לדעתי פונט קוצני קצת
אכן,
אני התכוונתי לסמל, ברור שצריך להחליף את הפונט

• הוסף לסימניות
אני דווקא הייתי הולכת על 6-3
ושמה רק את הפרח הכתום מעל ה-ו'

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על זה?? האות ע' היא כמו אגרטל...
אולי לשנות לה צבע, ניסיתי כאן בירוק...

קבצים מצורפים

• לוגו צבעוני.jpg
    KB 171.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לטעמי
4 בלי הגבעול על רקע שחור
יוקרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה;493021:
לא מצליחה למקם אותו שישתלב טוב...

למעלה בצד שמאל
(האות י' בתוך הרווח שבין הסגול-כחול)

• הוסף לסימניות
לא התחברתי...

קבצים מצורפים

• צבעוני.jpg
    KB 55.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה;493034:
לא התחברתי...

תנסי להגדיל אותו ולהניח באחד הצדדים בגובה הטקסט

• הוסף לסימניות
כדאי לך לנסות בכל זאת להשתמש בצורת הפרח- צבעוני, או טוליפ בלע"ז. ולהשתמש בכל אחד משלושת חלקיו -עלי כותרת בצבעים שונים. כך יהיה מתאים ואינטלגנטי.
אגב, גם לי נראה הראשון.

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי יותר את צורת האגרטל! רעיון חמוד מאוד!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון מעולה
פרח הצבעוני מתאים ביותר לשם החנות
אני דווקא אהבתי כן את הגבעול והעלים, רק לדבעול צריך לתת צבע ירוק עמוק יותר ואת העלים לעשות פחות סימטריים ושלא יהיו מקבילים אחד לשני
גם לעלי הכותרת של הצבעוני כדאי לתת צבעוניות נוספת

יכול להיות שכדאי לנסות להחליף פונט למשהו יוקרתי יותר?!

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה