כללי לוגו לחנות

• הוסף לסימניות
אם כבר העלו את זה שוב אז איך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    1 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
כנ"ל.
יפה מאוד.
לדעתי כל הנקודה צריכה להיות אדומה. או חצי כתומה.

• הוסף לסימניות
האחרון מוצלח.
כדאי לשנות את האף של הגיגנגית לסגנון שהיה מקודם, אבל במקום שפיץ לעגל (=חצי ירח הפוך)
לדעתי, העיגול השלם מוריד מהחינניות שלה.

• הוסף לסימניות
1. בקשר לשם- הוא מוכר.
2. בקשר ללוגו לדעתי 1 ורק 1!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמו שעשית עכשיו עם הילדה בגדול!!! זה פשוט כמו מותג כמו ה'ניקי' וכו' להבדיל...
אבל מתוק מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
אם אפשר לשגע אותך עוד טיפונת:
קודם כל זה מאד יפה, ממש נחמד להכנס בסוף ולראות איך התקדמת משלב אחד לשני.
משהו פיצי שכדאי לשנות: הקו התחתי יפה וזורם, רק ה BRUSH שלו שפיצי מדי, וזה לא מתחבר ללוגו. תנסי לעגל לו פינות ROUND CORNERS

• הוסף לסימניות
אם אפשר לשגע אתכם עוד טיפה
נראה לי פתאום שהלוגו התחתון משדר משהו מדי זול
ואת העליון אני לא מצליחה לשלב עם הילדה
הבו עצה!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 743.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
השני מתוק ומזמין וקליל אם זה מה שרצית לשדר
הקו לא מרגיש מאותו סגנון?

• הוסף לסימניות
השני ממש מתוק, בעיני נראה יותר עממי אבל ממש לא זול.

• הוסף לסימניות
השני עממי, יפה, ילדותי ובנוי טוב.
את החיריק הייתי מפריד מהש' אבל זה תלוי כבר בטעם האישי שלך.

• הוסף לסימניות
השני מקסים! ממש לא הייתי אומרת שזה נראה זול.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על השני. הוא הרבה יותר זורם ותופס את העין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה