5 ללא שום ספק, הכי מתאים לטעמי. מה שכן, הייתי מחליף את הפונט של שם היקב לפונט כמו של winery רק במשקל עבה יותר. הפונט עם ה"כאילו" הצללה/תלת מימד מכביד מעט על הטקסט.
אפשר לנסות להוריד את קווי ההצללה ולראות איך זה נראה, כרגע זה מעט דחוס לי.
דבר ראשון תודה לכל המגיבים.
ראיתי שהעניין עם הפונט חזר על עצמו. אז ככה. כמובן שלא עשיתי לפונט הצללה וכדו', פשוט זהו הפונט. רציתי לשדר בלוגו ניחוח עתיק ומעט אצילי. לדעתי הפונט הזה משרת את המטרה מעולה (יש לו עתיקיות יש כזו מילה? ונכבדות).
לכן גם ניסיתי לתת את האות B - שזה יהיה הלוגו הנלווה - בתוך מגן, ששוב הוא מזכיר גם עתיק וגם אצילי.
מסכימים??
תודה
בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור.
כי הפונט לא משדר את מה שאתה רוצה וגם לא המגן
ויש בלוגו עומס טקסט עיטור וסימבול
עם יין זה דבר שמזדהה עם עתיק ואצילות זה לא אומר שאני ישים בלוגו רומח
הלוגו שהעלית קודם מס' 5 נראה מעולה
התחושה של הפקק שעם עושה טוב כמובן שאפשר לעדן עוד קצת ואולי לשלב בפנים את
האות b
וגם את הפונט להחליף למשהו יותר מעודן שיהיה נעים
לדעתי מה שכתבת בהודעה האחרונה לא נכונה
כי הפונט לא משדר את מה שאתה רוצה וגם לא המגן
ויש בלוגו עומס טקסט עיטור וסימבול
אם יין זה דבר שמזדהה עם עתיק ואצילות זה לא אומר שאני ישים בלוגו רומח
בעקבות נאום אובמה והחידוש שחידש כי "בין חברים יש עימותים", אני נאלץ שלא להסכים עם אי הסכמתך. לדוגמא צירפתי שתי דוגמאות מקריות של לוגו ליקב (ואדגיש - למרות שאין בכך בעיה - שרק לצורך ההודעה מצאתי את הלוגויים הללו), בהם מופיע גם העומס הנ"ל - טקסט, סימבול וכו', וכן - גם מגן.
הלוגו שיצרתי הוא הלוגו "השלם", אבל כבהרבה לוגויים, פעמים שהוא יופיע רק עם המגן, פעמים בלעדיו וכו'.