כללי לוגו לישוב קידה

• הוסף לסימניות
קידה זה ישוב צעיר ורענן עם קהילה מיוחדת שכל הזמן בעשיה ב"ה
זה אמור להיות לוגו לאורך ימים ושנים...
ואני צריכה לעצב אותו וקצת מסתבכת עם זה
אשמח לשמוע אם יש למישהו הערות עצות ו\או כיוונים נוספים
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• לוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגו קידה2.jpg
    1.2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אז תתיחסו יותר לפונטים ולמבנה הצבעים הם ממש פחות זורחים יותר תכלת וירוק חי ונעים
שוב תודה

• הוסף לסימניות
מה יש בעיר שמה הרים, עצים, יערות, נופים, איזה סוג מקום ישוב או עיר (כי יש מקומות שזה לכתחילה ישוב ואין בהם רצון לפיתוח כגון אור הגנוז וכו')

אני חושב שבזה זה תלאי

• הוסף לסימניות
הסיבה לצבעים הזורחים זה בגלל שהקובץ הוא בצבעי cmyk,
תעלי ב-rgb,
מן הסתם יהיה קל יותר להתרשם עם הצבעים המקוריים.

• הוסף לסימניות
העליונים נראים כמו לוגו של רשת למכירת תרופות טבעיות או משהו כזה...

האמצעי נראה נחמד מאוד, פשוט, נקי - אבל הייתי שמה את הפרח ליד ה"להיות בצמיחה תמיד" ולא למטה, בגלל ההקשר (לא בטוחה שזה נכון מבחינת הקומפוזיציה).

והכי חיבבתי את הלוגו עם הבתים - רואים שמדובר על ישוב קטן, הוא מעביר "צמיחה" ומאוד נעים בעין - אבל אני לא בטוחה עד כמה הקווים הדקים האלה יראו כשזה יודפס בקטן, ואני לא יודעת אם זה יהיה לוגו מתאים גם לאורך זמן, כשזה יהיה ישוב גדול בע"ה. אולי כן. (והוא גם מזכיר כל לוגו של כל ישוב אחר באזור, אבל אין לי מושג מה אפשר לעשות בקשר לזה...)

ולהבהרה - אין לי בזה שום ניסיון, אז נא לקחת את כל מה שאמרתי בערבון מוגבל, תודה.

• הוסף לסימניות
אה, והפונט של שני העליונים הרבה יותר מוצלח לטעמי.

• הוסף לסימניות
אני גם העדפתי את הלוגו עם הבתים.
שימי לב שאין פרופורציה בין שם הישוב לסלוגן. תגדילי את הסלוגנים! זה צריך להיות קריא גם בקטן.

שימי לב שהשם הסלוגן והתיאור, כל אחד מתחיל ונגמר במקום אחר.
או שתמרכזי הכל, או שהכל יגמר באותו קו סיום, או שהשורה התחתונה תהיה לאורך כל הלוגו.

לגבי הצבעים - נשמח לראות את הגוונים האמיתיים - כדי להמשיך להגיב.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הטוב ביותר- עם הבתים. והאיור מקסים.

• הוסף לסימניות
לדעתי הפונט של השתיים הראשונים,
והאיור עם הבתים הכי מתאים - רק הייתי עושה עושה אותו קטן יותר- אולי את העץ להכפיל ולהקטין,
שיהיה ללוגו פחות נפח- יותר קטן וקומפקטי,

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל היועצים! אנסה באמת להעלות מחחדש במודל rgb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה