כללי לוגו למדפיס

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
נא חוו"דתכם המקצועית על הלוגו למדפיס הממשלתי.

דרישותיהם:
1. סגנון רשמי - ממשלתי
2. שישתקף בלוגו מעבר מהדפוס הישן לחדש - התחדשות

אשמח לשמוע איזה לוגו עדיף ומה אפשר להוסיף/להוריד וכו'. רב תודות.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 504.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הלוגו מידי פשוט. אם כבר עדיף השני.
אני הייתי חושבת לשחק קצת יותר, אולי להכניס מגן דוד בתוך חלל של אות מסוימת (מ' למשל) ולשחק קצת יותר עם הטיפוגרפיה כדי שהלוגו יראה יותר מקצועי. (ואז כמובן אפשר לוותר על הקשת בענן...)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
האם עכשיו זה יותר טוב?

זה אמור להיות מודפס גם בגודל קטן מאוד ועדיין להשאר מאוד ברור, לכן האלמנט חייב להיות גדול ולא מצועצע וכן גם את הנתונים שהזכרתי לעיל.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 409.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 806.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הלוגו השני ממש טוב!
ואני לא חושבת שהוא פשוט מדי, אם הוא צריך להיות בסגנון רישמי.
בשינוי שעשית, המגן דוד לא יהיה מספיק ברור בקטן (בכל מקרה, כדאי להשאיר צבע לבן במרכז המגן דוד)

הפונט שבחרת מעולה.
אני הייתי משחקת עם זה עוד קצת, שיהיה יותר זורם.
גם לוגו רישמי לא בהכרח צריך להיות כבד.

לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 58072

צפה בקובץ המצורף 58073

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 250px-רשות_המים_לוגו.jpg
    KB 22.5 · צפיות: 12
  • images.jpg
    KB 3.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא אמר שלוגו רשמי אמור להיות כבד אבל הם ביקשו בפירוש:
1. סגנון רשמי - ממשלתי.
2. שישתקף בלוגו מעבר מהדפוס הישן לחדש - התחדשות.
גם את מה שהעליתי אפשר לעשות קצת פחות כבד לדוגמא לתת צבע לאחת האותיות, להפוך את ה-פ לאות חופשית עם שינוי צבע ועוד. אפשר להוסיף צורות בסיסיות או לחלק אות ל-4 מלבנים שווים שכל אחד מהם בצבע CMYK אחר. בקיצור, זה רק דוגמא לרעיון של איך לשבץ את המגן דוד בצורה יותר מודרנית ושתהיה קריאה גם בקטן, כל השיפותים והשידרוגים שאפשר לעשות ללוגו זה כבר עבודה של פותח האשכול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה