כללי לוגו למיתוג יקב

• הוסף לסימניות
החביות הרבה הרבה יותר יפה.
לדעתי מה שיש בהודעה הראשונה- מס' 2 עם הקו- מעולה!!

• הוסף לסימניות
יותר יפה יכול להיות
אבל מה יותר נכון? להביע שזה יין מספיק המילה יקב אבל להתחבר למקום אי אפשר במילה

• הוסף לסימניות
אני דווקא מתחברת לשינוי התמונה - המבצר, זה משדר "עתיק", ישן,
אבל דווקא חסר לי השנה - 1919.
הרקע הלבן - עם המסגרת, עדיף בעיני

• הוסף לסימניות
עם החביות יותר מתקשר לנושא, הייתי מנסה לעשות אותן בלבן כמו הטקסט

• הוסף לסימניות
אני די מתלבטת בין החביות למצודה, נראה לי עדיף חביות.
לגבי הקונטור, עדיף באמת שזה יהיה עם הטבעת כסף, זה גם ישדרג את הלוגו ויתן לו מראה יוקרתי.

• הוסף לסימניות
אם המדבקה שקוף שווה את השקוף שיראו את צבע היין שאלה מה צבע היין ואיך יראו את המילים אולי להוסיף צל לבן

• הוסף לסימניות
הפונט מצוין ממש

אני מרגישה שצריך לתת יתור ביטוי לאוירה הקסומה המיסתורית והגלילית ובמיוחד ציפורי...
בקיצור להכניס ניחוח ואוירה קסומה....

לכן אני חושבת שהקו הכל כך ברור ומשורטט סביב לכיתוב לא מתאים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם עוד לא מאוחר .

לדעתי החביות היו הרבה יותר יקב ויין מאשר חומה שמי יודע איך זה יראה על הבקבוק בקטן

• הוסף לסימניות
השני יפה הקונטור נותן תחושה של המשך לחביות אני לא מזהה כל כך את הצבע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה