כללי לוגו למכירת תכשיטים

• הוסף לסימניות
זו אמורה להיות לוגו למכירה ביתית של תכשיטים,
אודה מאוד לתגובות,
ומובן כמובן הצעות לשיפור...........

קבצים מצורפים

• לוגו העתקעותק.jpg
    KB 721.6 · צפיות: 17
  • לוגו העתק 2עותק.jpg
    KB 721.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חסר משהו שיראה תכשיטים, לוגו אמור להביע גם בלי מילים.. אולי נצנוץ, אולי צבע זהב או כסף, משהו שיראה תכשיט.
מעבר לכך נראה לי שהראשון
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה בעיקר לתכשיטים עם אבנים כמו סברוסקי וכו',
הכל עבודות יד,
אשמח אם תשתפו אותי איך אני עושה נצנוץ יפה על הלוגו,
אודה לעוד הצעות ותגובות,
תודה לכל המסייעים,

• הוסף לסימניות
יש לך ריווח יתר בין ה-n ל-k במלה Link. ההערה של sara100 נכונה. אני מצרף ניצנוץ שעשיתי במקרה היום. את יכולה להשתמש בו, אבל עדיף שתתרגלי לעשות לבד.

קבצים מצורפים

• Untitled.pdf
    KB 44 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ אהבתי את החיבור בין 2 הK, החיבור בין הL לP מאד יפה.

• הוסף לסימניות
אני שולח שוב בקובץ PSD

קבצים מצורפים

• Untitled.psd
    KB 57.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אין עוד תגובות?
חוץ ממה שכתבו כבר?

• הוסף לסימניות
השני לדעתי יותר טוב, רק את העיגולים לעשות אטומים וללא מעברי צבע.
וגם הקו המקיף באותיות של הסלוגן ממש מיותר!

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהשני יפה, אם כי אני חושבת שהמעברי צבע יפים, ומה לגבי הניצנוץ שהציעו אני חושבת שזה ישתלב יפה על הK העליונה, ואפשר גם באות הראשונה של המילה השניה בלוגו. את הסלוגן להגדיל מעט.

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות לאותיות לייט, לפחות במילה אחת? זה ישדר את המסר התכשיטי. ובחרת בחכמה את הצבע הסגול!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד...

לדעתי החיבור בין 2 ה-K צריך להיות ישר לגמרי.

כמו"כ הכתב של הסלוגן - מומלץ שיהיה פונט מלא ולא קו מיתאר. כשיקטינו את הלוגו זה לא יהיה קריא כ"כ.

• הוסף לסימניות
החיבור של השחור והוורוד לא יושב טוב תנסה אולי כחול בהיר או שילוב של כחול וורוד או אדום וורוד

בהצלחה

• הוסף לסימניות
שיפוץ ללוגו

אודה לתגובותיכם אחרי שיפוץ הלוגו,
כבקשתכם וכבקשת הלקוחה,

קבצים מצורפים

• לוגו מתוקןעותק.jpg
    KB 789.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
החיבור בין שתי הK מושלם אבל הרקע הירוק בולע את האליפסה.
הסגול שידר הרבה יותר יוקרתיות.

• הוסף לסימניות
את השורה למטה להגדיל שתגיע מתחילת המילה עד סופה.

• הוסף לסימניות
לדעתי הצבע הסגלגל הראשון יותר מוצלח.
את הניצנוצים להגדיל קצת יותר.

• הוסף לסימניות
מצטערת לומר:
לא משדר יוקרה.
דרוש עוד ועוד עיבוד.
אולי כדאי לקבל השראה מעבודות של אחרים. יש המון דברים ברחבי הרשת שהתבוננות בהם יכולה לשפר פלאים את העבודה. בהצלחה רבה!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לא משדר כ"כ יוקרה
הן מבחינת הצבעים והן מבחינת הקו הכללי.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה