כללי לוגו למלווה לקשישים בצרפת

• הוסף לסימניות
אודה על חוות דעת בונה

קבצים מצורפים

• LOGO2.jpg
    KB 672.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הצבעשבתמונה, אולי תפרטי קצת למה את מתכונת?
ברור שמעלים משהו לא מושלם..........

לדעתי, לא כ"כ רואים שזה מלוה זה נראה יותר חברים צעירים נותנים ידים.
אולי צבע אחר יעזור

הרעיון לעשות מהאותיות בנ"א יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
הצבע מידי זוהר לקשישים,וגם אין משהו שיוכל לרמוז על כך שזה לקשישים
כדאי לחשוב על צבע אחר שיתאים יותר...

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה להבין בלי שיצטרכו להסביר לי, שמדובר על סיוע לקשישים.

להמחשה, אני מצרפת לך סקיצה (שלא נבחרה ע"י הלקוח) שעיצבתי ללוגו לעמותה שעוסקת בעבודה עם נוער בסיכון.

קבצים מצורפים

• logo_8.jpg
    KB 44.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אוי לא! אם הייתי קשישה לא הייתי פונה לחברה הזו-
הA היציבה לעומת הS המעוקמת והנפולה... איזו תדמית שלילית!!!
גם השילוב של הקווים הדקים והעבים... המעבר בין עבה לדק דרסתי ולא מחמיא...
לדעתי לכו על כיוון אחר , ממבט של הושטת יד בלי לאמלל את הנתמך... בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה