כללי לוגו למעצבת שמלות כלה וערב - 2 סקיצות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כל חוו"ד שהיא, הארות, הערות, ביקורות ומחמאות.. :)

קבצים מצורפים

• סקיצה3-03.jpg
    KB 140.3 · צפיות: 29
  • סקיצה4-04.jpg
    KB 132.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הנגלה הראשונה יפה מאוד, בעיני השמאלי למעלה הכי קריא,
הלב שניסית ליצור, מוסיף מאוד לצורניות של הלוגו, אך כבר לא ברור שזו D, אלא נראה כמו L ו-B.

• הוסף לסימניות
הפונט בקבוצה הראשונה, יפה אבל קצת קשה לקריאה, וכמובן בלי הלב שזה כבר לגמרי לא מובן.

• הוסף לסימניות
הראשון הימני.

• הוסף לסימניות
השמאלי העליון מאד מוצלח.

• הוסף לסימניות
מאד משנה לאיזה מגזר

• הוסף לסימניות
הלוגויים בחלק העליון נראים לי יותר מתאימים- נותנים נימה אישית יותר של מעצבת.
אלה שבחלק התחתון מהודרים ויוקרתיים עד כדי ריחוק.

• הוסף לסימניות
מגזר דתי-חרדי. עיר חילונית.

• הוסף לסימניות
אם האוכלוסיה ישראלית לחלוטין, הלב אולי לא קריא. אם יש שם חוצניקים, המילה ברורה מאוד גם עם הלב (ועדיפה). אני, למשל, קראתי את זה ברור בלי לשים לב בכלל שאין D.

• הוסף לסימניות
הראשון השמאלי.
ממש ממש יפה

את הפונט למטה הייתי לוקחת משהו יותר אלגנטי קצת

• הוסף לסימניות
לדעתי דוקא הסגנון השני יותר אלגנטי ונקי

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ואיסטטי

קצת מפריע לי הרעיון שבעיצוב שמלות כלה משולב לב, זה הופך אותו לקיטשי, עיצובי מתנות וכד'

• הוסף לסימניות
אהבתי את הנגלה העליונה...
לגבי הסלוגן- לעוס, טחון דק דק.... לשנות דחווווף....

• הוסף לסימניות
העליון השמאלי,
הלב הפריע לי להבין את המילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה