כללי לוגו למרפאה אלטרנטיבית

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חווד"כם על השיפוץ שנתבקשתי לעשות.
קצת רקע כללי על הלקוח:
שיטת הטיפול היא באמצעות מוזיקה המשתנה בהתאם לקצב הלב של המטופל.
המטופל שומע את המוזיקה שעפ"י קצב ליבו וכך לומד לנשום נכון ולשמור על קצב לב אחיד
ללא סטיות חדות כלפי מעלה ומטה.
הלקוח ביקש לשדרג את הלוגו הקיים (הראשון מלמעלה) וליצור אווירה של מעוף וצמיחה.
לגבי הגופן הנבחר, אני יודעת שהוא לא מבטא רצינות, אך זו בחירת הלקוח.

מה אתם אומרים?

תודה רבה.

קבצים מצורפים

• סקיצה3-01-01.jpg
    KB 79.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הירוק נראה יותר של בית מלון , צימרים.

• הוסף לסימניות
אז איזה גוונים כדאי לעשות?
ניסיתי כ"כ הרבה..

• הוסף לסימניות
האם לאף אחד אין דרך לעזור לי, נקודות ותובנות להאיר?
אני ממש תקועה ורוצה להתקדם עם הפרויקט..
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בגדול, עשית עבודה טובה, לטעמי.
הבחירה בכתב-יד אמנם לא טריויאלית, כפי שאמרת, אבל השכלת לבחור בכתב יד מוצלח, שיש בו משהו דווקא... נוגע ללב.
גם הבחירה ליצור את הכנפיים כרמז ללב ולא כלב ממש (אוי, זה מזכיר לי לוגו שעיצבתי שעד שלא ראו שם לב שגם ילד בן שנה יכול לזהות, הלקוח לא היה מרוצה) היא אינטליגנטית ומבורכת.
אני שואלת את עצמי (ונא להתייחס לזה כשאלה, לא כקריאה לפעולה בהכרח) האם הל' לא היתה יכולה להפוך בעצמה לכנף הימנית של הלב, וכך אתה גם חוסך את ההתנגשות המציקה בינה לבין הכנף השמאלית.

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה!!
אני קוראת הרבה את תגובותייך על עבודות והן ממש אמיתיות, בהירות ומדויקות.. תודה!
מה דעתך לגבי הצבעוניות? האם היא נכונה כאן?

• הוסף לסימניות
עבורי הצבעוניות עשתה את העבודה.
נכון שזה לא בדיוק הסכמה של לב = אדום (ואולי טוב שכך), אבל זה בהחלט לוקח למקומות של שינוי והתחדשות שלמיטב הבנתי רלוונטיים כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה