כללי לוגו למרפאת שיניים

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הלוגו הזה? האם זה לענין?
ראיתי באיזה מקום את הרעיון של השיניים ומצא חן בעיני שזה משהו קצת שונה, השאלה אם זה מתאים לכאן.
גם אם זה לא לענין בבקשה לא לצעוק.
תודה רבה מראש לכל מי שיענה.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 162.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אהבתי.
את הצבעים של הראשון.

• הוסף לסימניות
אהבתי, מאוד יפה רק נראה לי שמיותר 3 שיניים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;793197:
אהבתי, מאוד יפה רק נראה לי שמיותר 3 שיניים...

רציתי שזה יזכיר את ירושלים...
זה מצחיק?

• הוסף לסימניות
מובן הרעיון של חומת ירושלים עם ה3 שיניים אבל זה לא הכי מוצלח.
תנסי להשתמששן בצורה שונה ופחות גדולה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;793208:
רציתי שזה יזכיר את ירושלים...
זה מצחיק?
דווקא חשבתי שרצית להזכיר גבעות, אבל באמת מספקיה גבעה אחת...

• הוסף לסימניות
הבנתי ישר שזה חומת ירושלים
וזה מה שאהבתי.

• הוסף לסימניות
יותר טוב? אני כן אהבתי את ה3

קבצים מצורפים

• לוגו 2.jpg
    KB 92 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אולי לנסות לחבר את 2 השיניים?
אני מרגישה שהלוגו לא מספיק מאוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה