כללי לוגו למתחזק דירות רפאים

• הוסף לסימניות
הראשון הרבה יותר טוב מה'תיקונים'!
לא הייתי הולכת על אדומים, א. כי בית באדום זה משעמם. ב. כי הרבה לוגואים של נדלן הם אדומים, וזה עלול להטעות.
אולי כדאי לנסות צבעים כבדים, ולראות מה זה עושה ללוגו.
אם הבית והפונט יאבדו את העגלוליות שלהם- גם היד צריכה תיקון מתאים כדי שלא תראה יד של הוצאה לפועל... אני מתכוונת- שלא תכביד על הבית בעוביה.

נכתב ע"י ruchama135;1768193:
אגב, לא המצאתי את הביטוי דירת רפאים.

חשבתי שזה ביטוי מקובל.
אני זוכרת שלפני שנה פלוס היתה כותרת בעיתון שהועלתה הצעת חוק שדירות רפאים יצטרכו לשלם ארנונה כפולה.
אכן, ביטוי קיים ומקובל

• הוסף לסימניות
התיקון מהווה התקדמות, אך יש עוד ליטושים שצריכים להיעשות.

1. הפונט, כמו שאמרו, עגלגל יחסית לנושא המדובר. שוב, תחשבי על זה - קהל היעד של המקצוע נשמע לי מהברנז'ה הגבוהה, היי-סוסייטי, חוצניק, את צריכה לנסות ולדבר בשפה יוקרתית, רשמית, מרובעת יותר - לא עגלגלה.

2. הצבעים - מחפשת משהו רשמי? צבע אחד (+ שחור ולבן כמובן) יספיק. ללא צבע רקע כלשהו בנוסף.
נסי צבעים רשמיים יותר, בגוון הכהה של הסקאלה, עד שתגיעי לתוצאה מספקת.

3. החיבור של הפונט ליד - לא תקין, בלוגואים מסוג זה הייתי ממליץ להפריד לחלוטין בין הטקסט לסמל.

4. - החלונות פחות טובים מאשר ריבוע הבית עצמו, ממליץ לחזור לצורת הריבוע.

ממתינים לראות סקיצות נוספות!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מאוד מאוד מעריכה את התגובות שלכם.
בעז"ה זה יוביל אותי לתוצאה המושלמת.

בעז"ה אחרי ראש השנה אוכל לטפל בזה בריכוז ובדיוק בעז"ה.

אמנם השפת אם שלי היא אנגלית, אך היות והלקוחות שלי הם בדר"כ דוברי עברית לא השקעתי אף פעם בפונטים באנגלית.
אשמח מאוד לקבל המלצה מהמבינים בתחום על פונט בודד שאוכל לרכוש או פונט חינמי שגם יוכל לשרת את המטרה.

תודה רבה מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;1766028:
מדובר באחזקה וטיפול מסור במיוחד בדירות שבעלי הדירות מגיעים לארץ פעם / פעמיים בשנה.
לא רק אחזקה ונקיון... אלא דאגה לחשבונות / לדואר / לקניות וכו'

אשמח לשמוע את חו"ד.

תודה רבה

צפה בקובץ המצורף 254417

היד עם הבית הזכירה לי את הלוגו של שמואל גרינשטיין "יד אחזקה"

• הוסף לסימניות
יכולה להבין שמזכיר... כף יד וגג...

אבל הקהל יעד כ"כ רחוק ושונה שזה לא מפריע לי. מקווה שלגרינשטין זה גם לא מפריע...
הקהל יעד שלי לא מעונינים להשכיר את הדירות שלהם בכלל.
(לא יכול לדעת מראש מתי יהיה דינר / חתונה / סתם געגוע לכותל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;1771437:
יכולה להבין שמזכיר... כף יד וגג...

אבל הקהל יעד כ"כ רחוק ושונה שזה לא מפריע לי. מקווה שלגרינשטיין זה גם לא מפריע...
הקהל יעד שלי לא מעונינים להשכיר את הדירות שלהם בכלל.
(לא יכול לדעת מראש מתי יהיה דינר / חתונה / סתם געגוע לכותל)

גרינשטיין לא צד בעניין.

אני ביצעתי עבודה, הלקוח קיבל מיתוג, הזכויות שייכות ללקוח, כמקובל.

כמי שמכיר אותו מקרוב, הוא לא אחד שיהיה מוכן לוותר, אם הוא יחשוב שמישהו משתמש במיתוג שמזכיר את המותג שלו, ובתחום העיסוק שלו (אחזקת בתים). קהל יעד שונה, לא נראה לי שזה מה שירגיע אותו.

יש זיקה עיצובית - אני לא רוצה לומר דבר מעבר לכך, כיון שכמעצב הלוגו יש לדברים שלי משקל, וד"ל.

באופן אישי הייתי מציע לך להתייעץ ולברר לגבי זכויות יוצרים, וכל הקשור לכך, כדי שתוכלי להיות רגועה...

• הוסף לסימניות
עכשיו תגובה עניינית לגבי העיצוב.

אם חשבת לבד על הכיוון הזה - שאפו.

אם קיבלת השראה מהאשכול / הבלוג שלי, הייתי מצפה שתקחי את זה לכיוון חדש.
תחשבי קריאייטיבי, יצירתי.

אגב, הגירסא עם הארובה - יכולה להוות לך מקפצה, כדי לשדר בתי רפאים...

תנסי לחשוב עוד קצת.

הצלחות,
כתיבה וחתימה טובה.

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי את ההשראה מהלוגו שלכם. אני נתקלת בו היום לראשונה.
אם הייתי מקבלת השראה מלוגו שהעלתם בפרוג אני מאמינה שהיה לי את השכל לא להעלות כאן לחו"ד...

נראה לי מאוד טבעי ונורמלי לעסק של אחזקת דירות שבסיעור מוחות ראשוני כבר יעלה בית ויד מטפלת.
ואני בטוחה שאם תעשו חיפוש בגוגל לעסקים של אחזקת דירות תמצאו עוד הרבה עסקים שיגידו שאתם העתקת מהם...

בכלאופן אנסה לברר את הענין.
תודה רבה.

וכתיבה וחתימה טובה.

• הוסף לסימניות
לעניין זכויות היוצרים:

מניסיון ומהיכרות עם כמה מקרים בהם עוצב לוגו דומה חזותית ורעיונית ללוגו קיים,
מסתבר שרובם המוחלט של הרעיונות ללוגואים - כבר ייושמו בעבר בצורה כזו או אחרת ע"י מעצב כלשהו.
במילים פשוטות יותר - כמעט כל לוגו שתעצבו, קיים לו תאום דומה מאוד.

אז, מה עושים לגבי זכויות היוצרים?!

כדי שלעורך דין תהיה עילה לפתוח תיק על פגיעה בזכויות היוצרים -
הלוגו צריך להיות מעוצב בצורה מאוד דומה ללוגו קיים ולעסק הפועל באותו תחום.

אם שני העסקים בעלי הלוגואים הדומים מתעסקים בתחומי עיסוק שונים -
אין עילה לתביעת זכויות יוצרים על לוגו, וקשה מאוד לקבוע שהלוגו פוגע בפועל ברווחיות ובהכנסות העסק הקודם.

כמובן, מדובר בלוגו שרק דומה ולא העתק מדויק.

השאיפה היא לחשוב על רעיון שונה, אך מכיוון שהדבר כמעט בלתי אפשרי ותמיד יימצא מעצב שחשב על כך לפני כן -
יש לנסות ולהיות מובדלים וייחודים כמה שיותר גם באותה סקלת רעיון.

בהצלחה לכולנו בזה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;1771553:
לא קיבלתי את ההשראה מהלוגו שלכם. אני נתקלת בו היום לראשונה.
אם הייתי מקבלת השראה מלוגו שהעלתם בפרוג אני מאמינה שהיה לי את השכל לא להעלות כאן לחו"ד...

נראה לי מאוד טבעי ונורמלי לעסק של אחזקת דירות שבסיעור מוחות ראשוני כבר יעלה בית ויד מטפלת.
ואני בטוחה שאם תעשו חיפוש בגוגל לעסקים של אחזקת דירות תמצאו עוד הרבה עסקים שיגידו שאתם העתקת מהם...

בכלאופן אנסה לברר את הענין.
תודה רבה.

וכתיבה וחתימה טובה.

אם את אומרת, אז בהחלט שאפו.

כבר קרו בעבר מקרים רבים של מעצבים שונים שחשבו על רעיונות דומים, אין שום צורך להתנצל.

אגב, אם תעברי על הפוסט / אשכול שלי, תיווכחי שכמעט ולא נמצא לוגו עם רעיון דומה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• stock-vector-insurance-logo-template-human-hand-covering-house-silhouette-226844299.jpg
    KB 23 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;1771562:
לעניין זכויות היוצרים:

מניסיון ומהיכרות עם כמה מקרים בהם עוצב לוגו דומה חזותית ורעיונית ללוגו קיים,
מסתבר שרובם המוחלט של הרעיונות ללוגואים - כבר ייושמו בעבר בצורה כזו או אחרת ע"י מעצב כלשהו.
במילים פשוטות יותר - כמעט כל לוגו שתעצבו, קיים לו תאום דומה מאוד.

אז, מה עושים לגבי זכויות היוצרים?!

כדי שלעורך דין תהיה עילה לפתוח תיק על פגיעה בזכויות היוצרים -
הלוגו צריך להיות מעוצב בצורה מאוד דומה ללוגו קיים ולעסק הפועל באותו תחום.

אם שני העסקים בעלי הלוגואים הדומים מתעסקים בתחומי עיסוק שונים -
אין עילה לתביעת זכויות יוצרים על לוגו, וקשה מאוד לקבוע שהלוגו פוגע בפועל ברווחיות ובהכנסות העסק הקודם.

כמובן, מדובר בלוגו שרק דומה ולא העתק מדויק.

השאיפה היא לחשוב על רעיון שונה, אך מכיוון שהדבר כמעט בלתי אפשרי ותמיד יימצא מעצב שחשב על כך לפני כן -
יש לנסות ולהיות מובדלים וייחודים כמה שיותר גם באותה סקלת רעיון.

בהצלחה לכולנו בזה :)

מדובר בעסקים הפועלים באותו תחום (אחזקת דירות פרטיות), רק שקהל היעד שונה.

מכיון שיש לי נגיעה מסויימת בעניין, אני נמנע מלהביע דיעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה