כללי לוגו לספרית

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 232107

לוגו לבחורה שעושה תסרוקות ופאנים והיא די חדשה בתחום (ות'אמת גם אני חדשה בתחום)
ישנם כמה דברים שאני מתלבטת לגביהם והם:
1. הצבע
2. הטקסטורה שבעיגול
3. כמה לוקחים על לוגו (אני עדיין סטודנטית)?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 325.3 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
הי מלכי
קודם כל הרבה הצלחה בלימודים!
הלוג ממש יפה ורעיון נהדר!

א. אני לא חושבת שהטקסטורה יפה למקרה הזה ואגב לוגו צריך להיות כמה שיותר נקי.

ב. הפונטים לא יפים תחליפי לפונט יותר יוקרתי.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
זה יפה אבל-
הזכיר לי מסרק כינים ו...ביצים :eek:
אם היא היתה גם מאפרת, הייתי אומרת לך להחליף רק את המסרק, ומכיוון שלא כך אזי תצטרכי לחשוב על משהו אחר.
שאר הלוגו נראה מידי כבד ורציני לבחורה מתחילה. תנסי להזרים אותו יותר.

הוספה:
אין ספק שאת זורמת בתחום ויש לך את זה, וגם טעם טוב מאוד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בעיני הלוגו דווקא מצוין!
משדר בדיוק מה שהוא צריך. היא לא מתיימרת להיות פאנית מס 1 (כרגע בכל אופן) למרות שזה לתווך ארוך. אך רצוי שזה ימכור אותה ולא עוד פאנית.
לגבי הפונטים כן הייתי משאירה את הפונט של אלישבע- אך מטפלת יותר בטיפוגרפיה של הפאנים והתסרוקות.
לדברי פינתי לגבי הכינים- אני לא חושבת שיראו ככה לפרטים כאשר הלוגו מופיע בגודלו הטבעי בכל מקום הוא (ניירת/פרסום ועוד)

בכל אופן אם את סטודנטית, אני סבורה שיש לך את זה!! ואת ממש בדרך- את עובדת נהדר!
המון הצלחות

• הוסף לסימניות
מהמם!!

• הוסף לסימניות
לוגו של פאן ותסרוקות צריך להיות בקווים יותר זורמים כמו של שיער או קווים גליים, ופונטים יותר יוקרתיים. אחרי שתהיי סגורה על הצורניות של הלוגו תעשי ניסוי בצבעים לראות מה הכי מתאים. הצלחות

• הוסף לסימניות
לאור כל האשכול הקוטלים שהיו כאן לאחרונה,
סוף סוף כיף לקרוא תגובות מאנשים מסבירי פנים!
היטבתם להסביר מה דורש תיקון, בצורה מעודדת ולא מייאשת.

כל הכבוד לכל המגיבים,
ומלכי 23, הרבה הצלחה בהתמקצעות!

סליחה שהתערבתי בפורום לא לי...

• הוסף לסימניות
חייב להיות משהו יותר קליל, רק לא טקסטורות בלוגו

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הארות והערות!:)

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הכיוון של הלוגו בכללי.
אהבתי את הכיתוב והפונט של אלישבע.

מה שמפריע לי זה:
שהמסרק מיד הזכיר לי סרגל.
אולי כדאי לשנות לשיניים יותר צפופות? או להוסיף ידית אם אפשר? אני לא בטוחה איך בדיוק ...

אבל כמו שכבר אמרו,יש לך את זה...

• הוסף לסימניות
רואים שעבדת ברצינות.
הלוגו לא מספיק מאוחד. פונטים - תחליפי. טקסטורה - מלוכלכת מידי.
המסרק מאד קוצני ודוקר בעיניי, זה קצת מרתיע... תלכי אולי על מברשת שיער רכה או שיניים יותר צפופות.
וסתם, בכלליות, הלוגו לא מספיק ידידותי, במיוחד לבחורה מתחילה.
לא קראתי את ההערות כך שאולי וזה חזר על עצמו.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
יש לך את זה, יפה מאד.
האיחוד של האייקון באות הוא מקסים, תורידי את הטקסטורה ואולי באמת תנסי מסרק צפוץ יותר.
כמו"כ הייתי ממליצה לך להכניס צבעוניות ואז הלוגו יתרכך יותר.
את המילה אלישבע תקרבי לאייקון ותצמצמי את הרווחים בין האותיות.
למשפט למטה צריך להחליף פונט ולצמצם רווחים בין האותיות ולהעלות יותר לכיוון שם הספרית.
התחלה מעולה שתביא אותך להמשך מוצלח!
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה