כללי לוגו לעזר נישואין

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההתייחסות והתגובות,
הראשון בשינויי צבע
ותיקונים קלים,
יהיה מושלם.
ובדיוק את זה אני שואלת, מהם "התיקונים הקלים" שישלימו את הלוגו?

• הוסף לסימניות
אכן, הראשון שהעלית יותר יפה, שימי לב בצד שמאל וגם קצת למעלה העיגול חתוך משום מה
אולי באמת כמו שאמרו להכהות קצת את התכלת, לתת לו יותר גוון של כחול לא כהה מידי.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי עבודה יפה, אהבתי את הבחירה של הצבעים אבל משום מה זה נראה לי קצת חיוור אולי כדאי לנסות להכהות את זה טיפה ולראות אם הלוגו נראה יותר דומיננטי. בהצלחה

• הוסף לסימניות
לוגו יפה. העיגול שם בצד חתוך, ובסרט הזה - הקיפול שבצד ימין יותר מוצלח, הייתי משכפלת גם לצד שני. הצבע התכלת: נהדר ומרענן. אם להכהות אז רק את האיזורים הכהים שביניהם, כלומר שהמעבר יהיה יותר דרסטי. אולי גם להוסיף למעבר הברקה = קצת לבן בגרדיינט באיזורים בהירים של התכלת.

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון יותר מתאים מהשני השני מתאים להכנסת ספר תורה לדעתי

• הוסף לסימניות
על השאלה הראשונה האם עקרונית אחרי שכבר התקדמת ועבדת על הלוגו את צריכה לשנות אני לא יודע מה לענות
לגבי הלוגו עצמו, אני משערת שמה שמפריע לו זה שהכל מיושר בלי משהו קצת מעניין, אולי איזה משחק טיפוגרפי עם אות אחת מוגדלת יותר, או שהמילים עזר נישואין יהיו בגדליםשונים, שיהיה ללוגו "אופי" מיוחד יותר.
עוד דבר שהפריע לי שהמילים "תלמידי ישיבת" וה"קרעטשניף" על כתוביםבאותו מקום -זה מפריע לקריאות.
אבל בכללי, הבסיס מצוין.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה