כללי לוגו לעיסוי רפואי

• הוסף לסימניות
החלטתי לעלות לחוות דעתכם רגע לפני שאני מתקדמת לכרטיס ביקור...

אמור לשדר מסאג שנותן מענה לכאבים ולמתח נפשי...שנותן מרפא לגוף ולנפש.
משחרר שרירים תפוסים בצורה טבעית עם שמנים טבעיים(זה אגב למה שמתי את הפרפרים להראות את השחרור(פרפרים עפים.... ואת הטבע)
הלכתי על הגוון הזה כי הוא משדר רוגע ושלווה.

אני רוצה לבדוק אם הצלחתי בזה וזה מה שהלוגו משדר?

קבצים מצורפים

• מסאג.jpg
    KB 116.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אם הפרפרים והעיגולים הם גם חלק מהלוגו

אז זה לא לוגו!

בינתיים זה נראה סיפור שלם ומורכב ההיפך ממה שצריך להיות לוגו=מקסימום במינימום!

הרעיון של הפרפרים יפה אבל תנסי לשלב אותם בצורה יותר מגובשת ומעובדת יחד עם המלל אולי תהפכי אותם לכתם צבע אחד ותשתמשי בפרפר אחד!

חוץ מזה שהפונט ממש לא משדר שחרור אלא להיפך איברים שנשארו תפוסים ומקובעים גם אחרי המסאג'

ג"כ המילה מיכל ומסאג' לא מגובשות יחדיו כלל!

בקיצור עוד עבודה רבה לפניך! הרעיון טוב אבל טעון שיפור עמוק דחוף!

בהצלחה!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם כל הריבוע זה הלוגו אז יש כמה בעיות בסיסיות.
א. היחס בין הטקסט לריבוע גדול מידי האם הטקסט יראה כאשר הלוגו ישב על בלנק או כרטיס ביקור???
ב. מעברי צבע בלוגו לא רצוי אלא עם כן זה לוגו נטו לאינטרנט.
ג. תמונות בלוגו לא רצויים גם אם זה לנט, וכל שכן לדפוס.
ד. יותר מידי סואן.
ה. לוקה בשפה גרפית אחידה

• הוסף לסימניות
אחרי כל הדברים הנכונים שכתבו יש להוסיף שהויזואל שהעלית אכן משדר את התכנים שרצית לשדר.

• הוסף לסימניות
באמת הויזואל יפה, והעיצוב מקסים, אבל זה לא לוגו.
ברשותך אוסיף לעל דברי קודמי עוד הארה לגבי הטיפוגרפיה - כדאי לשים לב ולשלב גופנים מאותה שפה.
ז"א- להתאים פונט סנסריפי עם סנסריפי. בעיקר ביחס בין אנגלית ועברית.

• הוסף לסימניות
ראשית כל, עבדוה יפה, צבעים נעימים ואלמנט הפרפרים מאוד נעים ומשחרר בעיני.
בסה"כ ניתן בכמה שיפורים קלים להגיע ללוגו שיושב טוב ומביע את המסר הנכון.
1. המסגרת הכללית אכן מיותרת
2.במידה והפרפר חשוב לך כאלמנט המבטא שחרור וכו' כדאי לפשט מעט את האלמנט, להסיר את מעברי הצבע והקווים ולהפכו לפרפר "נקי יותר".שנית, נסי להשתמש בפרפר בודד, מקסימום שניים כשאחד מהם קטן יותר
3.לענ"ד העיגולים מיותרים ואת הפרפר /ים כדאי לקרב לשםMICHAL מהצד או למעלה- כדאי לשחק עם זה בסקיצות נוספות.
4.לגבי הפונט- נסי לחפש פונט מעוגל ורך יותר שיזרום עם הויזואל והתחושה הכללית שהלוגו רוצה להעביר
ונסי לשחק עם המשקלים השונים בין השם לבין המילה MASSAGE. היתי ממליצה לך על פונט כלשהו אך אין לי הבנה גדולה בפונטים באנגלית.
5.דבר נוסף- נסי להגדיל את הריווח בין האותיות (לאחר בחירת הפונט המתאים) באופן כזה שתווצר תחושת "אוויר" בינהן. כרגע הן מעט דחוסות וצמודות זו לזו.
נשמח לראות את ההמשך

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכולם...

נכתב ע"י חלומי;772206:
אם הפרפרים והעיגולים הם גם חלק מהלוגו
אז זה לא לוגו!

ואם רק הפרפרים העיגולים זה הלוגו?

נכתב ע"י אליהו פריד;772207:
.
א. היחס בין הטקסט לריבוע גדול מידי האם הטקסט יראה כאשר הלוגו ישב על בלנק או כרטיס ביקור???
ה. לוקה בשפה גרפית אחידה

א.הריבוע שממסגר זה לא חלק מהלוגו(כל לוגו שאני בונה יושב ככה כדי שבתיק עבודות זה ייראה אחיד ומסדודר לעין)
ב.מה הכוונה בלוקה בשפה גרפית אחידה?

ראיתי שכמה העירו על זה אז אני יסביר...הלוגו בעיקרו הוא העיגול עם הפרפרים...הכיתוב שולי כאן...הוא אמנם יופיע לפעמים כחלק מהלוגו...אבל הוא לא העיקר!כי יהיו עבודות שהוא יופיע ללא הכיתוב.
הריבוע לא חלק מהלוגו...סורי שבלבלתי אותכם

היוצרת וחלומי בהתאם לנ"ל עדיין יש צורך לפשט את הפרפרים?

• הוסף לסימניות
חגית היקרה!

יש כאן קצת בלבול

הלוגו הוא הכיתוב בתוספת האלמנט של הפרפר(העיגולים מיותרים)

יהיו מקומות שתשתמשי רק בחלק מהלוגו שהוא האלמנט:
כמו שעושה כל מעצב אחר!

לגבי הפשטת הפרפר תנסי באילוס LIVE TRACE או באפקטים בGALLERY EFFECT

בהצלחה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;772577:
לגבי הפשטת הפרפר תנסי באילוס LIVE TRACE או באפקטים בGALLERY EFFECT
תודה רבה..ובמחשבה שניה את/ה צודקת בקשר לעניין של הלוגו!
אני חושבת שאני ייפשט אותו...ובמקרים שאני משתמשת רק בוויזואל אני ישתמש בו בצורה המקורית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;773035:
תודה רבה..ובמחשבה שניה את/ה צודקת בקשר לעניין של הלוגו!
אני חושבת שאני ייפשט אותו...ובמקרים שאני משתמשת רק בוויזואל אני ישתמש בו בצורה המקורית
מצפים לראות את ההמשך.. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה