כללי לוגו לעיצוב גרפי חוו נא דעתכם

• הוסף לסימניות
לוגו שעיצבתי לעצמי חוו נא את דעתכם
א.ו.

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור 1.jpg
    KB 209.9 · צפיות: 29
  • כרטיס ביקור 2.jpg
    KB 139.8 · צפיות: 28
  • כרטיס ביקור 3.jpg
    KB 146.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
1 או 2.
ממש מדהים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון על השם - באנגלית לא כתוב וינטאז' אלא וינטאג'

הלוגו - מזכיר הלוגו של אדובי אבל הפוך
להוריד את המשחקים של "מתחיל" (מעברי צבע, הצל שגם לא בכיון האור וכו') מהלוגו
מה קרה להשתקפות של הG

אבל דווקא נראה יפה

• הוסף לסימניות
מושלם בעיני
אהבתי הכי את הראשון, אלגנטי ומיוחד
וכמובן גם אני אשאל על השתקפות הG למרות שזה נראה בסדר וגם אני מבינה שזה בעיה איך שזה ישתקף

• הוסף לסימניות
יפה
לגבי ההשתקפות - מפריע לי ש"כיווצת" אותה, בעיקר באות v שאם היתה נשארת באותה פרופרציה, היה נוצר X יפה, ועכשיו זה מוזר. אם תשאירי את זה בדיוק באותו גודל - ותגדילי את מעבר ההשתקפות - זה לא יקח לך יותר מקום.

• הוסף לסימניות
הראשון מאד מרשים. מושך ומסקרן.

• הוסף לסימניות
מהמם! בתור דוברת אנגלית לקח לי כמה שניות להבין מה כתוב בעיקר בגלל שה-V נראה כמו X, ובכלל ההשתקפות חזקה מידי...
הייתי קצת עובדת על הגרדיינט - הצבע הזהב קצת dull (חיוור או מת) והמעבר באמצע חד מידי לטעמי כמובן
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
מקסים! הייתי הולכת על 2 בקדמי והרקע של 1 באחורי. ממש יפה!
וכמו שיעצו-הצל מיותר בעיני.

• הוסף לסימניות
העיצוב נחמד מאוד אבל ממש לא קשור לשם העסק.
אם לעסק שלך קוראים "וינטאג'" שזה סדיוק ההפך מהסגנון של הכרטיס...
הנה הגדרות שמצאתי לגבי המושג. סתם להבא, כדאי לעשות מחקר קטן לפני שבוחרים שם ויושבים לעצב...

"המונח וינטאג' לקוח מעולם היינות ומציין יין העשוי מענבים שנבצרו בשנה מסוימת. באופנה, וינטאג' הוא פריט מקורי (משנות העשרים המוקדמות ועד שנות השבעים המאוחרות ובן לפחות 25 שנים), באיכות גבוהה ושמור היטב. פריטי וינטאג' עשוים להיות יקרים יותר מסתם בגדי יד שנייה, בעיקר אם עוצבו על ידי מעצבים מפורסמים".
"בגדי וינטג' חדרו אל עולם האופנה יחד עם תרבות ההמונים ואופנת הרחוב בשנות ה-60, לאחר שדור חדש של צעירים חדורי רוח שינוי גילה את המלבושים העתיקים בחנויות הצדקה בלונדון. במילון הלועזי-עברי המורחב שראה אור ב-1972 (דן פינס וקפאי פינס, הוצאת עמיחי) המונח וינטיג' (כך במקור) מוגדר עדיין כ"גרוטאה, ישן, שלא-באופנה". בחסותם של גלי הרטרו התקופתיים שנישאו באוויר הדחוס של תעשיית האופנה בעשור האחרון, המושג וינטג' נהפך למזוהה עם יוקרה, נדירות, איכות וערך היסטורי-תרבותי רב".
אופנת וינטאג':"אופנה של לפני המון שנים,עם המון מלמלות כיווצים הנקראים וולנים,המון רקמות ותוספות עבודת יד, הכל מבדים בהירים לא סנטתים ונשפכים. ובקיצור - שובה של אופנת הסבתא".

• הוסף לסימניות
ראשית תודה לכולם
ידידי, אתה מוזמן לחפש בגוגל או בכל אפשרות תרגום אחרת את תרגום המילה "וינטאג'"
התרגום הוא -משובח, מעולה, וכדו' משהו שמשביח עם השנים
בטרמינולוגיה של היין והכרמים המילה וינטאג' מבטאת בציר משובח או יין מעולה וכדו'
וכן, קיים סגנון עיצוב גרפי שנקרא - "וינטאג'
צירפתי דוגמא שעשיתי עכשיו להמחשת סגנון הוינטאג'

אתה מוזמן לראות בתקיית העבודות שלי שאני מעצב הרבה בסגנון הוינטאג' (בעיקר בביטאונים וכדו'). ומכאן מקור השם

אם כי כתבתי וינטאז' ולא וינטאג' כיון שיותר נח להגות עם ז' ולא ג' תקנו אותי אם אני טועה.

ואגב, ביקרתי באתרך, עבודות יפות ומקסימות, חן חן ובהצלחה

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הדוגמאות האחרונות שהבאת אכן משתלבות עם סגנון הוינטאג' אבל הלוגו לא.
הוא אכן צריך להיראות משהו ישן שמשתבח ולא חדש דנדש...
הייתי שוקלת להשתמש באחד הפונטים שבדוגמאות ללוגו כדי להעביר את תחושת סגנון העיצוב.

ולדעתי עדיף וינטאג' ולא וינטאז', כי זה המקור (שמשתבח עם השנים...) וגם כי וינטאז' נשמע טעות, משהו בין וינטאג' לויטראז'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;387648:
דבר ראשון על השם - באנגלית לא כתוב וינטאז' אלא וינטאג'

נו, באמת.... הרי בעברית מקובל לכתוב עם "ז'". המילה במקור באה מצרפתית.

• הוסף לסימניות
איפה מקובל???
אתה מוזמן לעשות חיפוש בגוגל ולראות מהי המילה הנכונה...

אני אעשה לך חיים קלים:
כשהקלדתי "וינטאג'" - עלו 54,600 תוצאות, רובם מאתרים רשמיים.
כשהקלדתי "וינטאז'" - עלו 4,490 תוצאות בלבד, רובם מפורומים ובלוגים פרטיים.

• הוסף לסימניות
ואם תחליט לעבור להשתמש בקורל, מה תעשה עם הלוגו?
:)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה