כללי לוגו לעסק שלי... שוב את יעוצכם בבקשה

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה
אשמח שוב לעצתכם...
כרגע כנראה ארד מתחום ההדפסות, (משמים המדפסת שבקה חיים, ב"ה עכשיו אני יותר ממוקדת..)
ולכן: האם עדין מתאים להשתמש בלוגו של הוידיו- רק לעריכת וידיאו (וגרפיקה)?
או לחזור ללוגו הישן שלי- in הפקות.
וכן אשמח לקבל הערות/הארות לגבי כל אחד מהם.
לוגו וידיו או אין.JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה
אשמח שוב לעצתכם...
כרגע כנראה ארד מתחום ההדפסות, (משמים המדפסת שבקה חיים, ב"ה עכשיו אני יותר ממוקדת..)
ולכן: האם עדין מתאים להשתמש בלוגו של הוידיו- רק לעריכת וידיאו (וגרפיקה)?
או לחזור ללוגו הישן שלי- in הפקות.
וכן אשמח לקבל הערות/הארות לגבי כל אחד מהם.צפה בקובץ המצורף 361819
הייתי הולך על הוידיו, אבל אם זה רק וידיאו בלי הדפסות, עדיף שיהיה וידיאו ולא וידיו

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת את הלוגו השני שהוא הרבה יותר טוב למקום של וידאו וסרטים
במקום כתם הצבע אפשר לשים סמל מעולם הסרטים. (עיגול של PLAY וכו')

• הוסף לסימניות
השני טוב יותר ומבודל יותר ויזואלית.
גם הוא נשמע יותר טוב וזכיר.
לגבי הקריאות זו שאלה יותר מורכבת.

לדעתי את צריכה להתחיל בבחירת שם ולוגו יבוא בהמשך.
לדעתי כרגע (אחרי שהדפוס הוא לא רלוונטי כ"כ) שני השמות לא מספיק טובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה