כללי לוגו לעסק של מיחשוב וטכנולוגיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות ברמה;1443093:
בעיצוב של 3 החיבור בין 2 ה-A יוצר גם את האות M.
אם במקרה (?) שם משפחתו מתחיל במ'.
אז זה ממש מתאים.
אבל אם לא... מה הרעיון? (אולי מ של מחשב :) ... )

גם אני חשבתי כך. אלה הסקיצות הראשונות שהכנתי וממש התלבטתי אם זה לא נראה האות M בחיבור של שתי האותיות A ביחד, ולכן ניסיתי עוד כיוונים.
אשמח לשמוע ממכם? זה נראה M או לא?

• הוסף לסימניות
2.ב נראה לי הכי יפה.
צבעים טובים

• הוסף לסימניות
החץ בתוך ה- A - זה משהו שקיים כבר לרוב,

לדעתי יעזור לך לשאול את עצמך לפני תחילת העבודה:

1. מה אני רוצה להביע בלוגו?

2. מה יכול להביע את המסר שאני רוצה להעביר? ( צורניות, צבע, וכו')

ואם את כבר באמצע התהליך, אז:

3. האם הלוגואים שהכנתי עומדים בקריטריונים?

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1443409:
גם אני חשבתי כך. אלה הסקיצות הראשונות שהכנתי וממש התלבטתי אם זה לא נראה האות M בחיבור של שתי האותיות A ביחד, ולכן ניסיתי עוד כיוונים.
אשמח לשמוע ממכם? זה נראה M או לא?

אני ראיתי את הM עוד לפני הA
(זה מאד בולט..)

לדעתי עדיין 3 א הכי יפה אבל אם ה M לא קשורה זה בעייתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה