כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
אומר את האמת ולא אכזב, הרבה לוגואים יצאו מתחת ידי, חלקם אהבתי יותר וחלקם פחות אבל לא לקח הרבה זמן להחליט מה אני רוצה מהלוגו.
עכשיו, כשהחלטתי שאני עושה לוגו לעצמי, פתאום אין לי מושג מה אני רוצה ממנו, מצד אחד אני אוהב סגנון אחד ומצד שני אני עובד עם סגנון אחר ושלושה קהלי יעד הפוכים זה מזה כרחוק מזרח ממערב (אני מתכוון לכל מילה, ישנם עבודות לבתי חבד בסגנון הודו וישנם עבודות לבתי חבד בסגנון לונדון וצפון תל אביב)

עכשיו לסקיצות עצמם.
אני אישית אהבתי את 2,3 ו-5.
2 - כי הוא משלב את ה'הודו' עם המרובעות הצפונית (במלעיל כמובן..)
3-5 - שניהם פורצי גבולות, אבל כאן ישנה דילמה, ב3, הפונט יותר אומנותי, אבל פחות קריא.
ולעומת זאת ב5, קצת פחות אומנתי וקצת יותר קריא.

אם אהבתי את שלושתם, למה אני מפרסם את כל ה6?
פשוט, כי גם איתם אני לא כ"כ שלם, ואולי מי מחברי הפורום יוכל לכוון אותי על אחד מהשאר מה לשנות או לעשות מיקס כלשהו מכולם, כדי שייראה מצד אחד מכובד ומצד שני פחות נקי, פחות מרובע (להזכיר שנקי ומכובד זה שני עניינים שונים)

קבצים מצורפים

• איחוד סקיצות.jpg
    2.9 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
דוקא 6 עם הפונט של 2 יכול לצאת טוב.

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
ולמה אריה?

• הוסף לסימניות
ת'אמת, בהתחלה רציתי ללכת על שועל, אבל עם פרצוף ערמומי בולט, שזה מעביר מסר של פירסום שיקפיץ אותך בצורה חכמה, אחד שמבין ת'שוק ומכיר דרך קיצור וכו', אבל לא מצאתי ציור של שועל עם פרצוף ערמומי אלא רק סתם שועל וזה לא עזר לי. כשעשיתי סתם חיפוש בגוגל של הסגנון ציור הזה (אשכול נפרד) הגיע האייל הזה או איך שלא קוראים לו, שהעניק לי תחושה של 'אני מקומי, אני מכיר טוב את השטח שלי' וגם סוג של ביטחון כזה של 'אני לא צריך לדאוג, התיק שלי בידים הנכונות, אצל אחד שלא מפחד מכלום' ואז אמרתי אולי אני מתרחק יותר מדאי והפשרה בינם היתה אריה אבל אני עוד לא החלטתי כלום אם כי ההצעה של רמה פלוס יותר מתקרבת למה שצריך וע"כ תודתי נתונה לו.

• הוסף לסימניות
אהבתי הפונט של 2, אבל עם אריה הרבה יותר מופשט. אולי אריה מהפרופיל (כמו ב-4) יכול להיות טוב.

• הוסף לסימניות
:rolleyes:אבל 2 זה שועל...

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו שנראה הכי טוב זה 4.
אבל לא הייתי הולכת בכלל על הכיוון הזה. זה מאוד מאיים.
(לא נתן לי את התחושה של "פירסום שיקפיץ אותך בצורה חכמה" כמו שכתבת...)
כן הייתי הולכת על משהו יותר עדין.

• הוסף לסימניות
תשמע, לדעתי הלוגויים קצת איימתניים. משתדרים יותר חנות לקעקועים מאשר סטודיו לגרפיקה ופרסום.
שוב, דעתי האישית בלבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiskaaryeh;978614:
לדעתי הלוגו שנראה הכי טוב זה 4.
אבל לא הייתי הולכת בכלל על הכיוון הזה. זה מאוד מאיים.
(לא נתן לי את התחושה של "פירסום שיקפיץ אותך בצורה חכמה" כמו שכתבת...)
כן הייתי הולכת על משהו יותר עדין.

הרי כתבתי בפירוש שלא מצאתי שועל עם פרצוף ערמומי

• הוסף לסימניות
למה הלכת דווקא על הקטע של החיות?
קח בחשבון שהלוגו של הגרפיקאי חשוב יותר מכל חברה אחרת! הלוגו הוא החלון שדרכו אנשים רואים אותך ובוחרים בך. ולכן אם הלוגו שלך לא מושך אנשים יחשבו שאתה לא תעשה להם עבודה טובה. דהינו: במידה והוא יפה אנשים - יבחרו בך. במידה והוא לא יפה או מושך - אנשים לא יבואו אילך...

לך על צבעים מקפיצים. על איזה אייקון גרפי מושך. ותבנה לעצמך לוגו פצצה. ותזכור כל הזמן שזה החלון שלך.....

שיהיה בהצלחה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יעקב, אני מזדהה עם כל מילה, ודווקא לכן הדגשתי בהתחלה שמה שחשוב לי מהלוגו זה ה'נוחכות במגרש', 'אני כאן', וכו' ולכן הלכתי על הקטע של החיות אבל בהחלט חסר לי כאן את כל מה שכתבת, למעט צבעים שעדיין לא התפנתי לחשות עליהם, ולכן העלתי לכאן לשאול איך עושים את זה (ולא מה עושים...)
בכל אופן, תודה רבה על התשובה המפורטת!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;978679:
יעקב, אני מזדהה עם כל מילה, ודווקא לכן הדגשתי בהתחלה שמה שחשוב לי מהלוגו זה ה'נוחכות במגרש', 'אני כאן', וכו' ולכן הלכתי על הקטע של החיות אבל בהחלט חסר לי כאן את כל מה שכתבת, למעט צבעים שעדיין לא התפנתי לחשות עליהם, ולכן העלתי לכאן לשאול איך עושים את זה (ולא מה עושים...)
בכל אופן, תודה רבה על התשובה המפורטת!!

לדעתי תכתוב בגוגל משרדי פרסום ותשאב ידע והשראה לגבי לוגואים של משרדי פרסום (כן. זה מותר לנו... ;) ) זה יעזור לך מאוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת