כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאד , מפריע לי שהצבעים מדי עדינים, ולא מראים משהו מיוחד שמתאים למקצוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1021383:
הלוגו יפה מאד , מפריע לי שהצבעים מדי עדינים, ולא מראים משהו מיוחד שמתאים למקצוע
אני אישית מאוד אוהבת את שתי הגוונים האלו
יש בהם צבע חי וילדותי
ויחד עם זאת שילוב לא נדוש
על אילו צבעים ההית ממליצה?

• הוסף לסימניות
מ-ק-ס-ים!
משדר ילדותיות ועליזות,
איקון יפיפה "לבבי" ומיוחד ממש!

• הוסף לסימניות
אגב, אני תוהה אם כדאי לשים את הסלוגן על כל תמונה. נראה לי שזה מעמיס מדי. אולי עדיף רק את הסמבול ואת השם?

• הוסף לסימניות
למה לא למלא את האיקון במקום להשתמש רק בקו המתאר שלו?
יתן גם צבע (למי שפחד להתיבש) וגם כבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1021522:
אגב, אני תוהה אם כדאי לשים את הסלוגן על כל תמונה. נראה לי שזה מעמיס מדי. אולי עדיף רק את הסמבול ואת השם?
אני עדיין לא ממש סגורה על הסלוגן
לא ממש מצטלצל לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;1021659:
למה לא למלא את האיקון במקום להשתמש רק בקו המתאר שלו?
יתן גם צבע (למי שפחד להתיבש) וגם כבוד.
רעיון מענין אנסה מחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה