כללי לוגו לעצמי

• פותח הנושא JOW
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גם אשמח לדעת אם יש שם כזה בתחום

קבצים מצורפים

• פרפקט לוגו.png
    KB 264.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לשנות את הפונט

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד!!!

אמנם "יבואן" צודק, כדאי לשנות את הפונט של "פרפקט" ושל "עיצוב גרפי", אולם את הפונט של ה-P כדאי להשאיר.

זה לוגו מאוד מאוד יפה, עם רעיון מוצלח, וביצוע מדהים!!!

• הוסף לסימניות
איזה פונט היית ממליץ

• הוסף לסימניות
כל פונט אחר, חדיש יותר ובעל רושם מקצועי יותר.

• הוסף לסימניות
ניסתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל לא ראיתי שם אפשרות לצרף תמונה..
אניי קרויה כך רק שבאנגליתת..ואני עכשיו בתהליכים של פתיחת עוסק זעיר במס הכנסה...

קבצים מצורפים

• קידמי.jpg
    KB 240.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אוקיי

• הוסף לסימניות
תודההה רבהה!!רבה!!.....נלחצתי לרגע....לכמה רגעים...פשווט חברה התקשרה להגיד לי אתזה וזה דיי ביאס

• הוסף לסימניות
לכן שאלתי את השאלה בהקדמה. לא רוצה לפגוע באף אחד. לגבי הכרטיס ביקור שלך הייתי מוותר על הצל באוביקט. מה דעתך?

• הוסף לסימניות
איזו אחווה, תענוג..
אגב חגית כרטיס יפה (אני הייתי מחליפה לפונט יותר קריא בפרטים בגב הכרטיס,)

• הוסף לסימניות
איזו אחווה, תענוג..
אגב חגית כרטיס יפה (אני הייתי מחליפה לפונט יותר קריא בפרטים בגב הכרטיס,)

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי יש גרפיקאית בביתר עילית הנותנת שירותי עיצוב פרסום וגרפיקה, בשם 'פרפקט'.
העסק שלה פעיל כבר מספר שנים.
השם שלה זה מלוביצקי
כדאי לברר, מבחינת הוגנות, וגם מצד המיתוג שלכן, שלא יחשבו שהיא זה אתן או הפוך....

• הוסף לסימניות
ווואווווו.....מה שבטוח לא פגעת!!!!!תודה...האמת היא שהכרטיס מוכן כבר יותר מחצי שנה אבל לשפר להבא אפעם לא מזיק אז אני אנסה את העצה...

מה שכן אני יהיה גם כן נחמדה וינסה לחשוב על שם בשבילך...

• הוסף לסימניות
אל תורידי את הצל של האובייקט!
זה מיוחד ביותר!!

• הוסף לסימניות
אני מחכה לשמוע. שוב לגבי הצל כן הייתי מנסה בלעדיו או לפחות להצמיד לאוביקט. כך נראה לי.

• הוסף לסימניות
או אולי להבהיר מעט את הצל. לא מזיק לנסות. בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה לא נשלף מהשרוול....צריך לחשוב=)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה