כללי לוגו לציירת

• הוסף לסימניות
לדעתי באמת הלוגו צריך להיות מאד ציורי ממש דומה לחתימת יד מצד שני מקצועי ומינימליסט משהו בין 2 הקבצים שהעלו(הראשון ומה שהעלה/תה הסתר פנים)

• הוסף לסימניות
נראה מקסים!!! הרבה יותר טוב מהקודמים
אולי כדאי לנסות עוד צבעים(כמו במקום התכלת סגול-אולי)
אבל הבסיס מעולה!!!!
(בצד ימין הסיום של קו התכלת לא מספיק שפיצי-כדאי)

• הוסף לסימניות
בהחלט התקדמות,
הרבה יותר טוב,
הצלחות!

• הוסף לסימניות
בקשר לסידרה הראשונה:
רק הראשון יוצר זרימה של הקו בכיוון הקריאה
השני יכול להקרא כמו לן יצויר
והשלישי יכול להקרא יצוׁיר

בקשר לסידרה השנייה:
הדינמיות נחמדה אבל בעייתית מבחינת קריאה וגם נראה כמו לו יצוייק

והשלישי אני הכי פחות מוצא עניין דווקא, הוא איבד את החן האישי ולי אישית בולט שהכתם הוא בדיוק אותו הכתם, מה שהופך אותו לתעשייתי ברמת בית דפוס (וסליחה אם זה נשמע פוגע)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כוכב 103, צרך פונט יותר זורם. פחות נוקשה...
מדובר פה על אמנות, צבעים נשפכים, צביעה זורמת...מבחינת הפונט, הלוגו השני הרבה יותר טוב.
מפריע לי הקו התחתון, הוא לא חופשיי כמו הפונט עצומו, הוא כאילו חוסם אותו. גם כתמי הצבע "מסודרים" מידי ולא נראים מציאותיים. צריך משהו יותר זורם, חופשי...
לגבי הצבעים- קצת בנאלי מידי. אני לא יודעת באילו צבעים כדי להשתמש אבל מדובר פה בציור, משהו יותר חי, צבועני.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כוכב 103, צרך פונט יותר זורם. פחות נוקשה...
מדובר פה על אמנות, צבעים נשפכים, צביעה זורמת...מבחינת הפונט, הלוגו השני הרבה יותר טוב.
מפריע לי הקו התחתון, הוא לא חופשיי כמו הפונט עצמו, הוא כאילו חוסם אותו. גם כתמי הצבע "מסודרים" מידי ולא נראים מציאותיים. צריך משהו יותר זורם, חופשי...
לגבי הצבעים- קצת בנאלי מידי. אני לא יודעת באילו צבעים כדי להשתמש אבל מדובר פה בציור, משהו יותר חי, צבועני.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על השינויים?

קבצים מצורפים

• קשקושים.jpg
    KB 275.5 · צפיות: 44

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה