כללי לוגו לצלמת

• הוסף לסימניות
שלום וברכה וחודש טוב לכולם.
זו סקיצה די ראשונית ללוגו לצלמת בטבע, סטודיו, מוצרים וכו'.
אני עדיין לא סגור לא על הלוגו ולא על הצבעים. שמעתי כבר הע/ארות מכל מיני סוגים..
ורציתי לשמוע חוו"ד ממומחי הפורום, האם אני בכיוון בכלל, ועצות לשיפור וייעול.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יפה, נקי, מרשים! אהבתי את הזום מהזית השונה. הפונט geulabook מתקבל יותר טוב ומזכיר את סגנון הקוים של המצלמה, אבל, אני לא בטוחה שהוא מתאים לצלמת. יתכן שפונט בסגנון יותר "היי-טקי" יתאים.

• הוסף לסימניות
למה כחול אפור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;728828:
יפה, נקי, מרשים! אהבתי את הזום מהזית השונה. הפונט geulabook מתקבל יותר טוב ומזכיר את סגנון הקוים של המצלמה, אבל, אני לא בטוחה שהוא מתאים לצלמת. יתכן שפונט בסגנון יותר "היי-טקי" יתאים.
היי-טקי?
דהיינו?

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה טוב הצבעים מתאימים לעורך דין.

• הוסף לסימניות
פונט הייטקי -

פונט סנס-סריפי, בקווים חלקים, ללא תגים ועיקולים.
רפורמה, למשל.

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים! הראשון יותר טוב, רק את הסלוגן למטה לעשות באותו פונט

לגבי הצבעים - אולי לנסות איזה טורקיז חביב במקום הכחול הקריר הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;728853:
לוגו מקסים! הראשון יותר טוב, רק את הסלוגן למטה לעשות באותו פונט

לגבי הצבעים - אולי לנסות איזה טורקיז חביב במקום הכחול הקריר הזה?
טורקיז חביב? רעיון. אני ינסה.
תודה

• הוסף לסימניות
הלוגו הראשון מאוד יפה, אולי את ה-0 של העדשה לעבות כמו ה-0 של הפסיפס.
לגבי הצבעים,
לא מתאימים צבע לפי יפה/חביב/אוהב....
תנסה לחשוב מה מאפיין את הצלמ/ת, מה מיחד אותה, איזה תחום עיסוק עיקרי וכו'...
ולפי זה מתאימים צבע שיתאים למסר / קהל יעד שאתה רוצה להעביר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה