כללי לוגו לקבלן אינסטלציה

• הוסף לסימניות
מקצועיות, אמינות וחוזק
פונה לחברות בניה, ולקוחות עיסקיים, ולא למגזר הפרטי

אשמח לשמוע חו"ד ועצות לשיפור
וחוצמזה- אני מתלבטת על הצבע

ותודה לכם!

קבצים מצורפים

• לוגו.GIF
    KB 22.5 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
כיוון טוב
קצת יותר לפשט...

זה מחוספס מלכתחילה...?

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• מ א.png
    KB 10.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב!
אשמח לתגובות נוספות
תודה!

• הוסף לסימניות
ניסית לעשות את הצינור בתור האלף?

• הוסף לסימניות
היא רוצה שיהיה גם מ' וגם א'...
לדעתי צריך עוד לחשוב ולעבוד, למרות שניכרת השקעה, אבל התוצאה הסופית לא מספיק מקצועית.

• הוסף לסימניות
לי זה נראה פשוט צינור מודבק על גבי האות א. לא הייתי חושבת שאנשים מן השורה יבינו שמדובר כאן באות מ.
הייתי מנסה לחשוב האם צריך בכלל שהלוגו של העסק יכיל את ראשי תיבות של בעל העסק? כי לדעתי תוכלי ליצור בכיוון הזה צורה גרפית יפה שתתן את אותו מסר- עסק יציב, אמין, פשוט (בלי שטיקים). < זה מה שהרגשתי שאת מנסה לשדר עם הבחירה של הצבעים והפונט.

• הוסף לסימניות
מקסים.
ניראה לי לוותר על הא' וקצת עיבוד על הצינור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה