כללי לוגו לקונדיטוריה ביתית

• הוסף לסימניות
שהחיינו...
פרויקט ראשון שלי של צילום המוצר והמיתוג
אשמח מאד לחוות דעתכם כדי לשפר.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
...........
jpg

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 205.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
האחרון מאד יפה. את חייבת את השבירה של הבורדו!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את השלישי (פחות כבד,יותר "נעים", וגם מסמל איזו עוגיה או סופגניה)
רק מיקומו של הסלוגן מפריע לי מאד משום מה, כי הוא לוקח את העין בחזרה לצד ימין...
(את השם של העסק -באנגלית ובעברית- תופסים "ביחד" במבט מיידי אך לאח"מ הסלוגן "מבריח" את העין לימין וזה קצת מעצבן)
לטעמי, הסלוגן מיותר, מכביד על הלוגו, ו"מצופף" אותו יותר מידי.
אם מתעקשים עליו, הוא צריך לבא בנפרד מהלוגו, עם רווח בינו לבין הלוגו.
חוץ מזה, שוב, לטעמי, השלישי נהדר!

• הוסף לסימניות
בהתחלה הסלוגן באמת היה בצד שמאל וגם הרגשתי איתו דפוק ותקוע אני מקוה שהלקוחה תוותר עליו או שאכתוב את זה בסגנון חופשי במודעה

• הוסף לסימניות
העברית ממש תוקע.
תשאירי רק אתה שם באנגלית יותר מכובד ויוקרתי.

• הוסף לסימניות
לא מספיק טעים

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה אך לא משדר אוכל ובכלל לא עוגות ביתיות.
הפונט באנגלית יוקרתי מידי ומתאים להזמנות, אירועים וכו'.
את צריכה לגרום לזה להראות אישי יותר עם פחות עיטורים
וכן בצבעים-אולי חום או משהו דומה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה אמור לשדר ביתיות או יוקרתיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;776429:
הסלוגן כבד להגיה ולא מצטלצל טוב. המסר נכון אך קשה לחבר בין המילים הללו.

• הוסף לסימניות
עוגות ביתיות אלגנטיות לשמחות שזה טרחה גדולה לבעלת השמחה להכין אותם אבל עושים את האירוע למכובד הם לאכילה ממש ולא לראותם בלבד .
תודה רבה לכל המגיבים כל מילה מוסיף לי,חן חן.

• הוסף לסימניות
מה זה בדיוק "עוגות ביתיות אלגנטיות"?
עוגות ביתיות חתוכות יפה ומסודרות במגשים או פטיפורים וכל מיני קינוחים אישיים, גביעי מוסים וכו'?

אני שואלת את השאלות הללו כי אני חושבת שרק אחרי שנבין מה אופי העסק נוכל להביע את דעתנו האם הלוגו מתאים ומשדר את המטרה או לא.

• הוסף לסימניות
שזה יצטלצל בקלות

נכתב ע"י צילומית;776777:
עוגות ביתיות אלגנטיות לשמחות שזה טרחה גדולה לבעלת השמחה להכין אותם אבל עושים את האירוע למכובד הם לאכילה ממש ולא לראותם בלבד .
תודה רבה לכל המגיבים כל מילה מוסיף לי,חן חן.
המסר מובן. המשפט לא נהגה טוב. נראה שנעשתה כאן שיטת המברקה, שהותירה סלוגן חתוך בלי מקום לנשום.

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר סלון כלות או בגדי יוקרה.... לא מרגישים פה בייטיות / טריות או אוכל....

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
גם עוגות חתוכות ומסודרות יפה,גם פטיפורים וקינוחים אישיים,
מה שאת מכינה לאירוע שלך,ומה שקצת קשה לך להכין כי לא הלכת לקורס,
מאד חשוב ללקוחה לשדר יוקרה בשום אופן שלא יראה זול,אולי בגלל זה עשיתי לה כל כך יוקרה שזה כבר לא אוכל,היא רוצה לפרסם גם בחו"ל שם הלוגו יהיה רק האנגלית,פה בארץ האנגלית רק לקישוט לאלו שלא מבינים אנגלית, אולי כשהלוגו יושב ליד התמונה של העוגות זה נראה אחרת הנה משהו סתמי ממש לדוגמא,ממש סקיצה ראשונית,אפילו הטלפון שלי אז תתקשרו....:)
אני מתחילה משהו נוסף,תודה רבה לכם,הייתם חברים טובים .פרוג!

• הוסף לסימניות
אני קראתי את זה פנסי קייאק

• הוסף לסימניות
אני חושב שהפונט צריך להיות מלא יותר וקצפתי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה