כללי לוגו לקורס בישול ואפיה

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
הראשון והשלישי יפים.
לתשומת לב, כאשר הלוגו באנגלית זה נותן לישראלים הרגשה של יוקרתיות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האנגלית נותן תחושה של יוקרה אבל הבורדו בAמיותר,
החיבור החום גם...עדיף חיבור בקו מטהר.
לגבי העיברית מאוד מאוד יפה רק לדעתי הנקודה בבורדו ממש לא קשורה...
וגם פו אם אפשר לוותר על החיבור בחום ...
וכמובן הסלוגן חייב שינוי.
עבודה יפה!
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לטעמי יהיה יותר יפה אם התחתית של הכובע תהיה לבנה כמו קודם, ולא חומה ומחוברת לאות...

אני חושבת גם שזה יראה יותר טוב אם הוא (הכובע) ישב על ה-ש' במקום הנקודה הבורדו - וככה זה גם יקביל ללוגו באנגלית. (ואם זה יהיה בגופנים עגולים ולא מרובעים של דפוס אפשר לצבוע את הפנים של ה-ע' בבורדו, כמו ה-A). אבל זה כבר ענין של טעם אישי.

• הוסף לסימניות
אז זה מה שיצא לי
ותודה רבה לכל העוזרים

קבצים מצורפים

• שפע רב.jpg
    KB 78.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יוקרתי או לא, אבל לכל מי שיודע מעט אנגלית זה צורם מאד!
"שף" כותבים באנגלית (ובשפות לועזיות נוספות): CHEF !

ובכלל, דוברי אנגלית יקראו את המילה shefa כמו "שיפה" (או "שיפא" שהוא בי"ח פלשיתיני גדול וידוע)...
כדי לכתוב מילה שתיקרא "שפע" צריך לכתוב משהו כמו sheffa .
בקיצור, תחשבו שנית אם משחק המילים בעברית רלוונטי גם באנגלית...

• הוסף לסימניות
בס"ד
איזו התפתחות יפה של לוגו! משו משו
אבל באמת, למה צריך גם לוגו באגלית?
אני גם הייתי רושמת sheffa אם כבר באנגלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה