כללי לוגו לקייטנה

• פותח הנושא cs
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לוגו לקיטנה לשכבת גיל ז-ח, אמור לבטא שביעות רצון, אופטימיות.

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 124 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לקח לי דקה להבין מה רשום...
כיוון מתאים אבל לא קריא

• הוסף לסימניות
להביע שביעות רצון ואופטימיות על דרך השלילה...
קליל ושובב, מאד יפה ומתאים לקיטנה,
יהיה יותר קליט אם תוותרי על ה- וי באות מ' ותשתמשי בפונט של המילה למה גם במילה לא.

• הוסף לסימניות
לקח לי זמן לקלוט את ה"וי"אים בתוך הפרפר...
לדעתי, צריך פחות פרטים ויותר צבעוני.

• הוסף לסימניות
הלקוח הביא את השם
וביקש לוגו בצבע אחד
נו, לך תזיז אותו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cs;780952:
הלקוח הביא את השם
וביקש לוגו בצבע אחד
נו, לך תזיז אותו...

אפשר לעשות לוגו מדהים גם עם השם הזה ועם צבע אחד!
רק צריך לעבוד נכון וטוב!

• הוסף לסימניות
הצבע נחמד מאד, הפרפר גם כן מוסיף אוירה נעימה,
אבל ה"מם" לא ברורה לחלוטין וע"כ זה לא מעביר את המסר הרצוי -
ה"וי" נראה מיותר...

• הוסף לסימניות
לי באופן אישי נראה מיותר יותר מפונט אחד, מילא אם היה סלוגן...
ה- וי נראה שנקטף מnike , התחלה נחמדה. יש עוד עבודה
בהצלחה גדולה

• הוסף לסימניות
אני לא מעצבת
אבל לדעתי הV יכול לשמש כל'
והשאר באותו פונט
כי כרגע זה בלאגן בעיניים

• הוסף לסימניות
תותרי על הV, חוצמיזה - יפה וטוב.

• הוסף לסימניות
לא קריא בכלל...
ניסיתי לחשוב מה המשמעות של ה-V באמצע המילה, ושאולי צריך לקרוא את זה בשתי וריאציות.
למה בעצם צריך V?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה