כללי לוגו לתומכת רגשית

• הוסף לסימניות
כן, אני יודעת שקונטרסט זה קשה ...
זה חשוב בשביל לתפוס את העין במבט ראשון.
אבל -
הצבעוניות שלך כ"כ רכה ואינטימית כך שהיא תתפוס את הלב

וזה בסדר,
במיוחד שנראה לי שעשית את זה ממש זריז.. אתמול לוגו והיום מודעה!!! שאפו על החריצות!

• הוסף לסימניות
הלוגו מדהים! ממש יפה ומשדר נכון. גם המודעה מעוצבת יפה, הדבר היחיד שקצת הפריע לי זה הצבעים.. האדום הזה העז יותר מסמל שמחה וחדווה.. וקצת פחות כאב. לדעתי צבעים קרים יותר יתנו תחושה יותר טובה.
בהצלחה! את ממש מוכשרת

• הוסף לסימניות
המודעה מעוצבת מקסים, מקסים.
הטיפול בטקסט נ-ה-דר.
הקופוזציה מעולה ומשובחת!

----

אני כ"כ מתלבטת אם יש טעם להאיר, זה מעוצב כ"כ כ"כ יפה שממש לא הייתי רוצה להיות זו שגורמת לזה להשתנות....
ובכ"ז אני אכתוב את אשר על ליבי, בקשר לחלק העליון....אמנם זה ירד להדפסה אבל אולי לפי התגובות תראו אם יש מקום לשנות/ לשפר.

כאב....הוא נושא כ"כ רגיש וכ"כ עדין....
משום מה אני אישית הרגשתי, שיש שם קצת תחושה מידי שמחה, קצת "לועגת" כביכול לכאב....
(ב"ה לא חויתי כאב בתחום הספציפי של אבדן, ובכ"ז יש עוד סוגים של כאב, וכאב כאב הוא תמיד כואב)
ה-ףףףף שחוזרת... והחלקיקים האדומים הקופציים יוצרים אוירה של כעין "הכרזה חגיגית על מסיבה"....
נראה לי שכדאי למתן את הצבע של הלב, להפכו לצבע חיוור יותר, - פחות "חי" ושמח, (וורוד - אפרפר אולי?) ואולי גם להשמיט את החזרה על ה-ף....
לתת יותר כבוד ומקום ל"כאב" לדבר....
כרגע המסר שמדבר יותר הוא ה"בשורה המשמחת" בפתיחת המחזור הנוסף".....
---
מקוה שלא הרסתי את ה"חגיגה" (תרתי משמע... )

ובהצלחה! העבודות שלך מעו-לות, מקור להשראה!

• הוסף לסימניות
הלוגו מדהים. כל כך רך ונוגע. ממש נגע לי בלב.
המודעה פחות על הגל הזה. יש בה משהו עז. אישה בדכדוך לדעתי לא רוצה לראות בכלל מודעות אדומות עם לבבות ענקים (לוקח זמן עד ששמים לב שהלב מתפוצץ... וזה לא בהכרח משדר משהו שלילי. מעורר אסוציאציה של קונפטי).

אפשר לשאול היכן התפרסמה המודעה? זה עשוי לעניין מישהי שאני מכירה, אבל כמדומני שלא כתוב היכן בארץ תערך הסדנא.

• הוסף לסימניות
מגניב זו לא מילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;n4885703:
הלוגו מדהים. כל כך רך ונוגע. ממש נגע לי בלב.
המודעה פחות על הגל הזה. יש בה משהו עז. אישה בדכדוך לדעתי לא רוצה לראות בכלל מודעות אדומות עם לבבות ענקים (לוקח זמן עד ששמים לב שהלב מתפוצץ... וזה לא בהכרח משדר משהו שלילי. מעורר אסוציאציה של קונפטי).

אפשר לשאול היכן התפרסמה המודעה? זה עשוי לעניין מישהי שאני מכירה, אבל כמדומני שלא כתוב היכן בארץ תערך הסדנא.

תודה על התגובה המחממת.
הסדנא במודיעין עילית.

תודה גם לכל המעירים והמחמיאים, אני לוקחת את ההערות לתשומת ליבי, ואת המחמאות לחמם את ליבי :)

• הוסף לסימניות
מצורפת המודעה להשבוע, עם תיקונים ושיפוצים.
אשמח מאד לחוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
הצבעים הקודמים היו הרבה יותר נשיים ו"מחבקים" - תישארי איתם! :)
גם הלוגו בצבע הקודם, הרך יותר, היה מאד מכיל ונוגע, ומושלם... (עכשיו הצע יותר עז ו"נוקשה"...)
אל תגעי בצבעים, וגם הטקסט למטה היה בקודם יותר "מאורגן".
חלק התחתון היה מקסים גם קודם, עזבי אל תשחקי בזה!

רק את החלק העליון - של הלב הגדול צריך לעדן,
אולי צריך פשוט "לנקות" את כל ה"קונפטי" המתעופפים" מסביב ללב, וזהו! זה יהיה מושלם!
זה פשוט ישנה את האוירה של התמונה מאוירת "מסיבה" וקופצניות לתחושה של "לב שבור".

בהצלחה! העבודות שלך מקסימות!

• הוסף לסימניות
חבל ששינית את הצבעים!! הקודמים היו הרבה יותר חמימים ונוגעים!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה