כללי לוגו לתקליטן-חוו"ד

• הוסף לסימניות
לאור שהרבה חברה חוזרים בתשובה כך גם מעגל המקצועות התרחב. הלקוח חוזר בתשובה ורוצה לעבוד עם כל המיגזרים. אמרתי לו כדי לעשות לוגו צריך מיתוג ובידול אך הוא אמר שבינתיים הוא ינסה לעבוד עם כולם. אז הייתי צריך לשדר משהו עכשווי וכללי.
לשיפוטכם...(הם סקיצות ראשוניות)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 841.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הראשון!
זה עם האיש בטוח לא (לע"ד)!
וכמובן להוסיף: מוזיקה לארועים

• הוסף לסימניות
לדעתי- עם השמש הכתומה.

נראה מאוד אמין למקצוע, ומשדר שמחה ויציבות מקצועית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;243438:
אהבתי מאד את הראשון!
זה עם האיש בטוח לא (לע"ד)!
וכמובן להוסיף: מוזיקה לארועים

מעניין שהלקוח אהב רק את הלוגו עם הדמות. אבל אני לא "מוותר" לו בקלות

• הוסף לסימניות
אם הוא רוצה לפנות גם לציבור דתי-חרדי אז הלוגו עם האיש לא יתקבל.
וחוץ מזה כולם יפים הראשון והשלישי לטעמי

• הוסף לסימניות
לוגויים יפים.
הלוגו בשורה השלישית מצד ימין
מתאים ל-לגטו (כשצליל קשור בצליל וממשיך ממנו)

אבל אם זה מה שהוא רוצה - זרום איתו,
אולי להפוך את מה שהוא מחזיק לכובע,
ושזה יהיה מורם מעט מעל הכיתוב,
כך תתאימו גם למגזר הדתי.

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על הראשון ומוסיף את המשפט מוזיקה חארועים מעל הלוגו בצורה גלית/זורמת/קופצנית...

• הוסף לסימניות
גם לפי דעתי האיש לא לענין, אלא הראשון.

• הוסף לסימניות
הראשון
והשלישי (השמאלי)
טובים מאוד
בראשון הייתי מנסה לשנות את הקוים לצבעם האמיתי - סוג של ירוק/כחול זרחני ולראות איך זה מתקבל

• הוסף לסימניות
שני האחרונים הכי משדרים ובצורה הכי מקצועית הראשון מאוד כבד ולא מתאים

• הוסף לסימניות
אחרי התבוננות קצרה, הראשון.

• הוסף לסימניות
השלישי מצד שמאל ממש יפה, סולידי ומתאים גם למגזר החרדי.

• הוסף לסימניות
שני האחרונים עם המשך עבודה עליהם
הראשונים משדרים כבדות
והשאר לא ככ טובים

• הוסף לסימניות
אני מצטט "בלי פשרות אין מה לדבר..." הלקוח רוצה את הדמות .
אז ניסתי בעצתו של יוני לעי"ל לשלב לו כובע. אני רוצה "לפזול" גם למיגזר הדתי ולא לאבד את המיגזר הכללי. מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 218.6 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה