כללי לוגו לת"ת

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חו"ד והערות על הלוגו. תודה.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 294.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
קו יפה מאד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה למגיבים.
מה דעתכם על תוספת הכתר? (בקשת הלקוח)

קבצים מצורפים

• לוגו 2.jpg
    KB 204.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יותר טוב.
למרות שזה לוקח קצת מהקו הנקי, אולי כתר אחר?

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שזה אולי יכול להוסיף אבל-באמת כאי למצוא כתר אחר פחות מקושקש וכמה שפחות קווים ומילויים...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! הכתר לא קשור בכלל. לא בסגנון ולא בתוספת עומס.

• הוסף לסימניות
יפה!
הייתי מנסה לשים כתר יותר נקי איכשהו מעל "ושננתם לבניך..."
ככה הכתר חנוק.

• הוסף לסימניות
לוגו לענין יפה, רעיון הוספת הכתר נחמד אבל מעמיס על הלוגו, אולי כדאי כפי שכבר הציעו, לשים כתר "נקי" יותר.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא אוהב להשתמש בכתב רש"י לכאלו דברים
לא יודע מה הדעה הרווחת בציבור

• הוסף לסימניות
פשוט.. יפה..

לדעתי הכתב רש"י מתאים, היות ומדובר למוסדות למשפחת אבוחצירא ונראה לי שבני עדות המזרח מתחברים דווקא כן לזה...
והכתר.. כקודמיי.. יותר חלק עדיף..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה