דרוש מידע לוגו - מידע מהמומחים

• הוסף לסימניות
שהצל מסתבך ומגיע חתוך....
לוגו עם צל? נו נו
תכלס רוב הגרפיקאים המקצועיים שולחים לוגו פתוח
בכל מקרה רוב הלקוחות כיום יודעים לומר שהם רוצים לשלוח להנפשה את אפשר קןבץ פתוח?

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין
אתם שולחים לוגו פתוח?

• הוסף לסימניות
אני שולחת לפעמים לוגו וקטור בPDF (אם מבקשים)
בגלל שאני גם מנפישה, אז אני מבינה את הצורך.
אבל אני דואגת שהלוגו יהיה שבור, מאחדת את כל הקצוות, ומנקה מסביב (אם שומרים PDF מאילוס' הוא שומר את כל המסביב).

• הוסף לסימניות
מקובל לתת ללקוח קובץ PDF, שהוא למעשה קובץ פתוח לכל דבר,
וניתן לפתוח אותו בקלות בכל תוכנה גרפית.
ברור שטקסטים בלוגו לא נשארים חיים,
אחד השלבים החשובים בתהליך העיצוב הוא להרוג טקסטים ולהדק את הטיפוגרפיה ידנית.
אישית מעבירה ללקוחות שלי כל פורמט אפשרי שאולי הם יזדקקו לו-
כמובן קובץ PDF,
קובץ תמונה,
קובץ תמונה על רקע שקוף,
ואם יש אייקון/ אלמנט נפרד- שולחת גם אותו בכל צורות הסגירה.
אין עניין לתקוע אותם עם חומרים חלקיים,
הם שילמו על הלוגו וזכותם לקבל אותו בכל הפורמטים המקובלים.

כמובן שמוצרים אחרים כמו מודעה למשל לא מקובל לתת כקובץ פתוח,
במקרה כזה קובץ פתוח משמעותו להעביר ללקוח חומרי גלם וזה בהחלט לא משהו שכלול במחיר (אא"כ הלקוח משלם בנפרד על קובץ כזה).

• הוסף לסימניות
אבל אני דואגת שהלוגו יהיה שבור, מאחדת את כל הקצוות, ומנקה מסביב (אם שומרים PDF מאילוס' הוא שומר את כל המסביב).
איך מאחדת? ואיך שוברת? ואיך מנקה?
אם שומרים PDF מאילוס'
הקובץ הוא קובץ פתוח לכל דבר
אני שומרת את הקבצים שלי כ-PDF תמיד
יותר נח

• הוסף לסימניות
אני שולחת לפעמים לוגו וקטור בPDF (אם מבקשים)
בגלל שאני גם מנפישה, אז אני מבינה את הצורך.
איך עושים את הפעולות הנ"ל eps?

• הוסף לסימניות
טוב, אולי הסיפור של מאחדת בלבל אתכם, הוא פשוט התנסח לי ביחד אבל בדרך כלל אין מה לאחד...
מרסקת טקסט ומנקה מסביב הכוונה מעבירה לדף חדש או מוחקת את כל הקשקושים בצידי הארטבארד (לא סתם אני מציינת את זה. פעם קיבלתי קובץ PDF מגרפיקאית שכשפתחתי אותו באילוס' ראיתי כל מיני דברים בצדדים).

• הוסף לסימניות
מה הכוונה בזה?
הכוונה לדייק את הטיפוגרפיה ולסדר את הטקסט כך שהכל יעמוד בדיוק במקום,
לפעמים היישור צריך להיות דווקא ויזואלי ולא סימטרי (לא תמיד נכון למדוד מרחקים במילימטרים, לעיתים מה שנכון הוא לפי מה שמתקבל טוב בעין).
כדי לבצע את התהליך הזה חובה להרוג את הטקסט,
בלוגו אף פעם לא מומלץ להשתמש בטקסט חי כמו שהוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה